Hvad
Hvor
Hvornår

Baby Woodrose

Billetter til Baby Woodrose, 2012 Albertslund

Alle Baby Woodrose albums er forskellige. Arbejdet i nye omgivelser og med nye mennesker har resulteret i en ny lyd, der er mere pågående, stram og ligefrem end på tidligere Baby Woodrose albums. Lorenzos sangskrivning er dog forblevet den samme og på "Baby Woodrose" får man en fin blanding af udknaldet garagepunk og smukke melankolske sange. Fra det smadrede Kinks riff i "No Mas" over den episke ballade "Countdown To Breakdown" til "Emily", der efter eget udsagn er den mest kommercielle sang, Lorenzo nogensinde har skrevet.

Baby Woodrose har i en lang årrække turneret og indspillet plader som en trio, men det seneste år har bandet i realiteten været et Lorenzo Woodrose projekt. I fremtiden vil Baby Woodrose have en mere flydende line-up både i studiet og på scenen med Lorenzo i centrum.

seneste år har bandet i realiteten været et Lorenzo Woodrose projekt. I fremtiden vil Baby Woodrose have en mere flydende line-up både i studiet og på scenen med Lorenzo i centrum.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.