Hvad
Hvor
Hvornår

2012 FIM Dansk Metal Nordic Speedway Grand Prix

Billetter til 2012 FIM Dansk Metal Nordic Speedway Grand Prix, 2012 Vojens

Det sidste Grand Prix på Vojens Speedway Center
afvikles den 22. september 2012.

I denne uge har BSI/IMG offentliggjort kalenderen for næste års Speedway Grand Prix serie, der starter i New Zealand og slutter i Torun i Polen. Vojens Speedway Center har fået tildelt et Grand Prix den 22. september 2012. "Det bliver det sidste, som vi får lov at køre på centret, fordi det ikke lever op til fremtidens krav m.h.t. faciliteter på stadions", oplyser Ole Olsen fra Speedsport og fortsætter " Vi har de sidste 3 år fået tildelt et årligt Grand Prix løb på dispensation, men den udløber til næste år."

"Vi er glade for, at vi som en særlig gestus har fået tildelt det næstsidste Grand Prix i 2012 serien, så det måske kan afgøres på vores bane, hvem der bliver verdensmester i 2012." udtaler Ole Olsen. Den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen, der i lørdags blev nr. 3 i det polske Grand Prix i Gorzow, har nu af det internationale Motocykelforbund FIM fået et wildcard til 2012 sæsonen, så de mange danske fans vil kunne opleve 3 danske kørere kæmpe om placeringerne på det legendariske speedwaystadion. De 2 andre danske kørere er Bjarne Pedersen, der kvalificerede sig i Vetlanda i august og Kenneth Bjerre som sluttede i top 8 i 2011 serien.

Der kan opnås gode rabatter ved køb inden den 31.12.2011."Så nu ved de danske fans, hvad de skal give et familiemedlem eller en god ven i julegave." slutter Ole Olsen.

Som noget helt nyt introduceres pensionistbilletten, som er til halv pris. -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.