Blondage + support AALBORG - Billetter

fr, 20-10-17, 22:30 Studenterhuset
Gammeltorv 10, 9000 AALBORG

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Blondage + support, Studenterhuset, 20-10-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 165,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Arrangør: Studenterhuset, Gammel Torv 10, 9000 Aalborg
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
Velkommen til
Studenterhuset
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Billetter til BLONDAGE + support, 2017
Den 21. april udgiver Blondage deres nye single “Stoned” - en badass kærlighedssang, perfekt som soundtrack til sommeren. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen set gennem øjnene på en omtumlet, kærlighedsramt pige. Den unikke lyd og stemning fra duoen Blondage er på perfekt vis smeltet sammen på dette solrige nummer med en legende produktion fyldt med attitude. Bandet annoncerer desuden en efterårsturné i Danmark.

Blondage er den danske popduo Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen. Esben har skrevet og produceret elektronisk musik i næsten 10 år. Han startede med Rangleklods som et soloprojekt, men har også samarbejdet med blandt andre Mads Damsgaard (Reptile Youth) i deres fælles band Slow Celebration. Da han studerede Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, mødte han Pernille, og de fandt hurtigt ud af, at de havde det samme syn på æstetik. Pernille blev en del af Rangleklods i 2012 og tilføjede en enormt interessant kontrast til Esbens vokal og tog også styring på bandets visuelle udtryk. I 2015 udgav de “Straitjacket”, der blev deres sidste album som Rangleklods. De vil fremover lave musik under navnet Blondage.

Med navneskiftet til Blondage fuldfører Esben og Pernille nu transformationen fra det legesyge soloprojekt, Rangleklods startede som, til den elektroniske popduo, de er i dag med tusindvis af fans over det meste af verden.