Julekoncert 2017 - MARIE CARMEN KOPPEL - Billetter

Danmarks gospel diva er altid garant for en koncert ud over det sædvanlige, og hendes julekoncerter er ingen undtagelse!

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Julekoncert 2017 - MARIE CARMEN KOPPELHØRSHOLM
Hørsholm Kirke
sø, 17-12-17
19:00
 
Billetter fra DKK 275,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Danmarks gospel diva er altid garant for en koncert ud over det sædvanlige, og hendes julekoncerter er ingen undtagelse!

Med et repertoire der spænder over klassiske amerikanske jule sange som "Silent Night" og "White Christmas" til smukke gospel sange, forenet med hendes enorme stemmepragt, er det sikkert at julestemningen er i hus efter en sådan koncert oplevelse.
Udover Marie’s to faste musikere Steen Rasmussen (keyboard) og Benjamin Koppel (saxofon), deltager for første gang i Hørsholm Kirke også Anders Koppel på orgel. Anders som er Marie’s far fyldte tidligere på året 70 år og er i den anledning blevet hyldet ved en række koncerter.

Marie Carmen Koppel var for et par år siden aktuel med et nyt album ”Heal My Wounded Heart” som hun indeholder en række stærke personlige sange.
Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum i Hørsholm som hun har gæstet i mange år. Med sin store stemme har hun fyldt kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

Marie Carmen Koppel udgav for nogle år siden det skønne album – ”A Merry Little Christmas” der er et album der emmer af jul og indeholder alle Maries yndlings julesange og allerede er blevet en jule-klassiker.