Marianna Shirinyan - Billetter

Marianna Shirinyan - Billetter

Onsdag en 20. september kl. 19.30 Marianna Shirinyan (klaver)Den armensk-danske pianist Marianna Shirinyan er som solist og kammermusiker i fuld gang med en international karriere, sat i gang da...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Marianna ShirinyanVÆRLØSE
Galaksen
on, 20-09-17
19:30
 
Billetter fra DKK 150,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Onsdag en 20. september kl. 19.30
Marianna Shirinyan (klaver)

Den armensk-danske pianist Marianna Shirinyan er som solist og kammermusiker i fuld gang med en international karriere, sat i gang da hun vandt ikke mindre en 5 priser ved 2006 ARD International Music Competition i München. Marianna er en velkommen gæst ved internationale festivaler som Schleswig-Holstein Musikfestival, MDR Summer Music Festival, Festspillene i Bergen. Hun har bl. a. været solist med førende orkestre i Skandinavien og herigennem straks skabt sig et ry som en af sin generations førende pianister.
Marianna Shirinyan fik i 2009 Danske Musikkritikeres Pris og i 2010 P2 Prisen for sin indsats for Dansk Musik og Kulturliv.
Hun har indspillet CDer både som solist og kammermusiker, hvoraf Trois petites liturgies de la Présence Devine med Danish Sinfonietta og DR Vocalensemble har modtaget Diapason d’Or de l' annee 2015 og P2 Prisen 2015.
Endvidere er Marianna Shirinyan er kunstnerisk leder af den Internationale Kammermusikfestival Accord Parfait i Irancy i Frankrig, og har siden 2015 været professor ved Musikhögskolan i Oslo.

Schumann: fra Fantasiestücke opus 12
Niels W. Gade: Klaversonate e-Moll, opus 28
Niels W Gade: Volkstänze/Fantasiestücke opus 31
Mendelssohn: Venezianisches Gondellied opus 19
Schumann: Fra Album für die Jugend, opus 68
Grieg: Lyrisk Stykke op. 57 nr. 2 (Gade)
Liszt: Dante Sonate

Arrangør: Furesø Musikforening
Gæstebilletter via Billetlugen.dk
Unge under 18 år har gratis adgang