Biografi

Vi er en flok unge (primært) bornholmere som for 10. gang i til august kan åbne dørene til Wonderfestiwall. Wonder, som det bliver kaldt iblandt lokale, er en musikfestival fuld af idyl, god stemning og ikke mindst historie.

Wonderfestiwall startede i forsommeren 2008 med en række lokale drenges brændende vision om at skabe en ægte musikfestival på Bornholm. Visionen blev til en mission. En mission om at kunne tiltrække nogle af tidens største og bedste bands fra ind- og undland til solskinsøen. Men hvordan gør man lige det? De søgte penge, brugte egen opsparing og 1. Wonderfestiwall var en realitet! De mærkede hurtigt, at det var et tiltag som øen sukkede efter og festivallen voksede hurtigt år efter år.
Vi er nu ca. 30 arrangører som frivilligt driver festivallen, men vi kunne ikke gøre det uden vores dejlige frivillige, som hjælper før, under og efter festivallen. I 2016 var vi så heldige at vi kunne melde udsolgt, hvilket vi var meget stolte af. Forberedelserne til Wonderfestiwall 2017 er i fuld gang og vi kan garantere, at det vil blive større end nogensinde før ! Vi har i sinde at fejre 10-års jubelærmet med et brag !