Villads fra Valby - Aarhus C - Billetter

Billetter til Villads fra Valby, 2017 Aarhus C Anne Sofie Hammers børnebøger Villads fra Valby er nogle af de mest...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

Eventinfo

Billetter til Villads fra Valby, 2017 Aarhus C
Anne Sofie Hammers børnebøger Villads fra Valby er nogle af de mest populære bøger i børnehaverne og indskolingen. Nu kommer bøgerne som teaterforestilling iscenesat af Louise Schouw.

Villads fra Valby er historien om den helt almindelige dreng Villads. Han har en almindelig familie og bor i et ligeså almindeligt hus i Valby. Villads er en sød dreng og kan ikke finde på at lave ballade. Til gengæld er han rigtig god til at få gode idéer, og det kan godt give noget ballade engang imellem. For ikke at sige ret tit.

Historien om Villads viser hverdagens små oplevelser fra børnehave og skolestart til madpakker og mobiltelefoner alt sammen set gennem børneøjne. Villads fra Valby er ligeså uskyldig for børn, som den er tåkrummende for voksne.

Alder: Fra 5 år - egner sig specielt godt til børn, der snart skal starte i skole eller går i 0. - 3. klasse

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Baseret på Anne Sofie Hammers populære børnebøger om ”Villads fra Valby”. Villads er en helt almindelig dreng, som har en helt almindelig familie med mor, far og storesøster. Han bor i et pænt gult hus i en by, der hedder Valby. Han vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig… bare rar, så alle folk kan lide ham. Han vi...
Læs mere