Velvet Volume - Billetter

Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten på dette års SPOT Festival og skrev bl.a. “De spiller fremr...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

OBS: Billetten er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Medlemmet skal registrere sig ved at udfylde et medlemskort i indgangen. Betalingen kan ske i indgangen eller ved at vælge billettype Inkl. medlemskort, hvor medlemsskab er inkluderet i prisen.

EventByDato
Velvet VolumeNÆSTVED
Vershuset
lø, 28-10-17
21:30
 
Billetter fra DKK 150,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten på dette års SPOT Festival og skrev bl.a. “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med denmelodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.”

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler, bl.a. sangene ‘I Think I Need You’ og ‘Honey’, som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstret for bandets live koncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum.” er blot nogle af de udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.