Vega København V

Et ganske særligt hus og spillested Det er noget helt særligt at gå til koncert i VEGA. Det skyldes den fantastiske bygning, hvor spillestedet hører hjemme, med dens enestestående arkitektur og interiør. Det skyldes imidlertid også spillestedets henved 20 års erfaring med at producere koncerter på et internationalt niveau med state of the art udstyr og en enorm menneskelig erfaring og expertise. Samtidig ligger VEGA i hjertet af København i en ...
Vega København V
Enghavevej 40 ,
1674 København V
DK

Information om venue

Et ganske særligt hus og spillested
Det er noget helt særligt at gå til koncert i VEGA. Det skyldes den fantastiske bygning, hvor spillestedet hører hjemme, med dens enestestående arkitektur og interiør. Det skyldes imidlertid også spillestedets henved 20 års erfaring med at producere koncerter på et internationalt niveau med state of the art udstyr og en enorm menneskelig erfaring og expertise.

Samtidig ligger VEGA i hjertet af København i en af byens mest pulsererende og spændende bydele, Vesterbro, hvor VEGA spiller en toneangivende rolle i bydelens liv og aktiviteter.

VEGA præsenterer på sine tre scener et eksklusivt udvalg af koncerter indenfor primært rytmisk musik med nogle af tidens mest spændende og talentfulde navne fra såvel det musikalske vækstlag som den absolutte elite indenfor musikverdenen.

I menuen til venstre kan du læse mere om VEGA som spillested samt læse om historien og arkitekturen i Folkets Hus. Du kan ligeledes få en visuel tour i Store VEGA via Google Maps' indendørs street view samt læse om rundvisninger i VEGA.

Hjemmeside
Twitter
Facebook

OBS! Praktisk information
Obligatorisk og bemandet garderobe, 20 kr. Betalingsmuligheder: Kontant. Dankort/VISA/Mastercard. Åbningstider og billetsalg: Dørene åbner 1 time før koncertstart. Koncertstart er angivet på hjemmeside og billetsalget åbner en time før koncertstart, såfremt der ikke er udsolgt.

VEGA
KØBENHAVN V
04-10-17 / 20:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 300,00
Billetter
MEW

VEGA
KØBENHAVN V
05-10-17 / 20:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 330,00
Billetter
MEW

MEW

VEGA
KØBENHAVN V
06-10-17 / 20:00

 
Udsolgt
Info
ALL TIME LOW

VEGA
KØBENHAVN V
08-10-17 / 20:00

Til efteråret kan All Time Lows danske fans nyde godt af det hårde arbejde, når drengene spiller i Københavns Stor...

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 300,00
Billetter
CASHMERE CAT

VEGA
KØBENHAVN V
12-10-17 / 21:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 180,00
Billetter

Vega København V

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af dette venue. Skriv en anmeldelse nu og del den med andre.

Skriv din anmeldelse

Adresse: Vega
Enghavevej 40 , 1674 København V
Offentlig transport
Offentlig med transport med bus linje 10, 14 og 3A til Enghavevej samt S-tog linj B, C og H til Enghave Station

Parkering

Ingen parkering