Hjælp og Kontakt

Billetlugen hjælper dig med at besvare de oftest stillede spørgsmål. Indtast dit spørgsmål eller søgeord nedenfor:

Spørgsmål

Hvilke billetkategorier findes der?

Svar

Funktionsnedsatte billetkøbere

Har du brug for at anvende hjælpemidler for at komme rundt, såsom kørestol, rollator eller andet, gør vi opmærksom på, at du bedes købe en handicapbillet. Der vil typisk være et mindre antal billetter forbeholdt funktionsnedsatte billetkøbere. I visse tilfælde er der endog mulighed for at medbringe en ledsager uden beregning. Dette afhænger af den enkelte event, og kan læses i beskrivelsen. Handicapbilletter forhandles ikke online, men udelukkende via Billetlugens Kundeservice på tlf. +45 70 263 267. Billetlugen eller arrangøren kan ikke garantere, at adgangsvejene på de enkelte venues er hensigtsmæssige for gangbesværede. Du bør derfor altid købe en særlig billet, såfremt du har særlige behov i denne forbindelse. For mere specifik info, kan du læse info på det enkelte venuesite her på siden.

Andre billettyper

I visse tilfælde kan der købes specielle billettyper, som enten giver speciel adgang, eller en bestemt rabat ved events, der er udbydes hos Billetlugen. Det vil fremgå af billetkategorierne ved den enkelte event.

  • Børn

Alle tilskuere skal normalt have deres egen billet, også babyer, medmindre andet er oplyst under beskrivelsen af den enkelte event. Børn er altid velkomne, medmindre der er aldersbegrænsning på eventen. Dog skal du være opmærksom på, at nogle events kan have et højt lydniveau, der ikke egner sig for børn. Er der en aldersbegrænsning, vil det stå i beskrivelsen af den enkelte event.

  • Ung

Denne billettype vil have en alder påvist, som personen, der skal benytte billetten, skal kunne dokumentere. For eksempel kunne den hedde: ”Unge u. 25”. I dette tilfælde skal personen være under 25 år, og må altså ikke være fyldt 25, når eventen finder sted. Er der tale om et medlemskab, er det alderen på købstidspunktet, der er gældende.

  • Studerende

Med denne billettype skal der kunne fremvises gyldigt studiekort med udløbsdato og gyldig billedlegitimation ved indgangen.

  • Pensionist

For at kunne benytte en pensionistbillet, skal personen være fyldt 65 år og kunne dokumentere dette. Er man førtidspensionist, skal man kunne fremvise legitimationskort.

  • Grupperabat

Kun i ganske få tilfælde er det muligt at få grupperabat. Det vil være oplyst under de enkelte events, såfremt der er grupperabat. Gruppebilletter skal oftest købes over telefonen hos Billetlugens Kundeservice pga. begrænsningen på 10 billetter pr. køb online.