Hjælp og Kontakt

Billetlugen hjælper dig med at besvare de oftest stillede spørgsmål. Indtast dit spørgsmål eller søgeord nedenfor:

Spørgsmål

Hvad er Print@home?

Svar
Med denne leveringsmetode, skal du selv printe dine billetter. Når dit køb er gennemført, vil du efterfølgende modtage en e-mail, som bekræftelse på dit køb. E-mailen indeholder ligeledes din Print@Home billet, som enten kan downloades via et link i e-mailen, eller er vedhæftet i en PDF fil. Herefter skal du blot printe billetten, og medbringe den til eventen.

Bemærk, at ikke alle events har Print@Home som mulig leveringsmetode. Dette afhænger af arrangøren for den enkelte event.

Sørg for, at billetten er printet i god kvalitet, så den kan scannes i indgangen. Læg særligt mærke til, om stregkoden er tydelig og klart læselig. Det er ikke et krav, at du printer billetterne i farver. Sort/hvid print accepteres også.

Har du købt mere end en enkelt billet, skal du være opmærksom på at printe alle sider i PDF filen, og tjek gerne, at stregkoderne er forskellige. .

Har du printet den samme billet to gange, vil kun den ene kunne anvendes, mens den anden vil blive afvist i døren. Vi gør opmærksom på, at misbrug af billetter betragtes som bedrageri og politianmeldes.

Har du ikke modtaget e-mailen med dine billetter indenfor 24 timer efter gennemført køb, kan du gøre følgende:

- Tjek om e-mailen er blevet opfanget af dit spamfilter.
- Du kan logge ind via ”Mit Billetlugen”. Her kan du få e-mailen gensendt, eller downloade billetten fra kvitteringssiden.
- Ringe til Billetlugens Kundeservice på tlf. +45 70 263 267. .

Drejer det sig om billetter, der skal bruges samme dag, og det er uden for vores åbningstid, kan du forsøge at kontakte venue direkte. Alternativt kan du medbringe gyldig billedlegitimation og evt. dokumentation for dit køb til venue, hvor personalet vil forsøge at hjælpe dig.

Har du mistet din billet efter, du har printet den, skal du kontakte Billetlugens Kundeservice. Vi kan enten gensende billetterne eller annullere dem og e-maile dig nye. Førstnævnte løsning koster et genudskrivningsgebyr på 60,- kr. (samt evt. forsendelsesgebyr). Det er ikke muligt at fortryde en genudskrivning.

Kan du ikke åbne PDF filen, kan du gratis downloade Acrobat Reader.