True Nord - Billetter

True NordDe to Nephew-medlemmer, Kristian Riis og René Thalund har slået kræfterne sammen om projektet True No...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
True NordODENSE C
Posten
ti, 28-11-17
20:00
 
Billetter fra DKK 195,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
True NordAALBORG
Studenterhuset
to, 30-11-17
21:00
 
Billetter fra DKK 195,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
True NordAARHUS C
Radar
fr, 01-12-17
20:00
 
Billetter fra DKK 190,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 3 af 3

Eventinfo

True Nord
De to Nephew-medlemmer, Kristian Riis og René Thalund har slået kræfterne sammen om projektet True Nord. Med en fælles vision om at samle inspiration fra alverdens afkroge har duoen siden sin begyndelse for tre år siden rejst verdenen rundt for at skabe det udtryk, som kan høres på debutpladen, +N som udkommer i løbet af oktober.

Det er blevet til en samling sange, der samler depechen op fra 80’ernes electropop, tilføjer dybe nuancer på en mørk klangbund, og hvor tung triphop og house hensætter lytteren i intense, pulse-rende stemninger. Udtrykket opfører sig som en digital mosaik i funklende lysindfald, som glimter i et dunkelt kammer, hvor kolde baslinjer værker og hårde beats pumper under flerstemmige, fremmede vokaler. Det er stringent og fast som ibenholt, men fyldt med årer af organiske finesser.

Duoen har allerede to singler ude, “Feels So Nice” og “It’s Not About Forever”, som begge er at finde på debutalbummet +N. En plade, der igennem Kristian og René’s rejser har bragt et arsenal af uvurderlige samarbejdspartnere med ind over de nye sange. Det tæller så alsidige og unikke navne som Leah Shapiro fra Black Rebel Motorcycle Club, Adam Olenius fra Shout out Louds og Mathias Berthelsen fra danske The Entrepreneurs.

Om processen med at arbejde på tværs af genre- og landegrænser siger Kristian Riis:

Vores arbejde med True Nord er at komme væk fra en konform forestilling om det stringente band. For os er musikken et samarbejde mellem os og alle de indtryk og musikalske ideer vi har fået fra de folk vi har mødt på vores rejse.”

Det ligger i duoens natur at rejse og opleve. Derfor er det helt naturligt, at bandet nu drager på turné rundt i det danske højland. Med sig tager de et udvalg af de artister og samarbejdspartnere, der har været med til at skabe musikken. Til koncerterne kommer de til at spille det spritnye al-bum.

True Nord fik flotte ord efter debutkoncerten på årets Spot Festival af Gaffa’s skribent:

True Nord efterlader indtrykket af et stadigt søgende projekt, der vil ud og afsøge og opsnuse. […] Et på mange måder skønt sammensurium af eksperimenter og kompromisløshed.”