Elvis In Concert - Live on Screen - The Wonder of You - Billetter

DIREKTE FRA GRACELAND: IN CONCERT • LIVE ON-SCREEN E L V I S “THE WONDER OF YOU” 2018EUROPEAN ARENA TOUR MED SYMFO...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

Til dem, der ønsker den komplette eksklusive koncertoplevelse, er det nu muligt at købe en helt speciel VIP-pakke til Elvis In Concert - Live on Screen i Forum.

VIP-PAKKe inkl. billet HER

Har du allerede købt en billet til koncerten vil du her have mulighed for at tilkøbe VIP- Pakken

VIP-PAKKE uden koncertbillet (Kun gyldig med gyldig koncertbillet) HER

EventByDato
Elvis In Concert - Live on ScreenFREDERIKSBERG C
Forum Copenhagen
ma, 04-06-18
20:00
 
Billetter fra DKK 550,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

DIREKTE FRA GRACELAND: IN CONCERT • LIVE ON-SCREEN E L V I S “THE WONDER OF YOU” 2018

EUROPEAN ARENA TOUR MED SYMFONIORKESTER LIVE PÅ SCENEN OG EN HELT SÆRLIG OPTRÆDEN AF PRISCILLA PRESLEY

KONGEN LEVER – og han spiller i Forum, København til den 4. juni 2018.

Nej, selvfølgelig gør han ikke det, men med Ekstra Bladets anmelder Thomas Treos ord, så var Elvis mere levende, da showet sparkede benene væk under Herning i maj 2017, end de fleste nulevende artister…
Efter en fuldstændig udsolgt Europa turné i 2017 løfter Graceland i dag sløret for planerne om at fortsætte succesen i 2018 – og København er på listen.
Skal man tro et enigt anmelderkorps, så bragte årets udgave af ELVIS LIVE IN CONCERT tårer i voksne mænds øjne: ”For den fortabte og for den, der én gang for alle har tabt sin sjæl til Elvis’ musik, er det som en gudstjeneste”. ”Kongen er stadig den største fortolker, rockmusikken nogensinde får”- Jan Have Eriksen, BT
”Det er vitterligt, som om Elvis fortolker sine sange lige foran mig, og jeg kan ikke lade være med at smile” – Michael Solgaard, Børsen

” Du kan roligt glæde dig… Som Elvis-fan er det et must”- Michael Poulsen, Volbeat i flyet på vej til koncert i London ” Voksne mænd græder”- Simon Staun, Fyens

”Ikonet kunne få en fuldvoksen mand til at miste besindelsen i benovelse over unikummets guddommelige evner” – Thomas Treo, Ekstra Bladet

Den bedst sælgende soloartist i historien
Elvis™ er den bedst sælgende soloartist i historien med et imponerende salg på over én milliard albums verden over og et bagkatalog på 31 film. Nu kan københavnerne også opleve ham.

I juni 2018 (præcis 50 år efter Elvis færdiggjorde sin ikoniske ’68 comeback special) vil musikelskere få mulighed at opleve manden, som blev populærmusikkens fremtid, i en live koncertoplevelse med titlen The Wonder Of You i Forum, København. Publikum kommer til at opleve verdens mest genkendelige stemme akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen. Orkestret vil fremføre the King of Rock and Roll’s™ mest kendte “rockende” sange og hans fløjlsbløde hjerteskærende ballader – det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley.

I 2018 er det københavnernes tur
Efter udgivelsen af albummet If I Can Dream (Sony Music Legacy Recordings) i 2015, som toppede hitlisterne og solgte over en million eksemplarer i Europa og en planlagt opfølger med titlen The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra, får københavnerne også muligheden for en eksklusiv koncertoplevelse med Elvis Presley på det store lærred, akkompagneret af et komplet symfoniorkester som del af en nys planlagt koncerttur i 2018. Efter succesen med 2017-turnéen, hvor publikum stormede billetlugerne, får dem, der gik forgæves, endnu en chance.

Den kritikerroste udgivelse If I Can Dream, består lige som efterfølgeren af arkivoptagelser med ”Kongens” stemme og nye orkester-arrangementer af nogle af hans største hits, samt masser af overraskelser inden for de genrer, som Elvis var eksponent for. Her er alt fra rock til gospel, country og ballader, der tilsammen skaber en helt overvældende og medrivende oplevelse.

If I Can Dream og The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra er begge produceret af Nick Patrick og Don Reedman med Priscilla Presley, Don Reedman og Elvis Presley Enterprises som executive producere.
Priscilla Presley, som igen vil være til stede på scenen til koncerten, udtaler: "I’m so pleased that we were able to take these wonderful albums and bring them to life on a big stage with a full orchestra. The response from audiences around the world has been tremendous, so I’m very excited that we can bring this production back to Europe for ten new shows in 2018. I know that it will be an unprecedented experience for those who have never seen Elvis perform live and even for those who have.”

Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter har medvirket til at gøre Graceland til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed. Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult tv-serien ’Dallas’ og komedien ’Høj Pistolføring’.

FAKTA OM ELVIS PRESLEY:
• ELVIS har solgt over 1 milliard plader, hvilket gør ham til den bedst sælgende soloartist nogensinde • ELVIS’ indspilninger inkluderer 150 albums og singler som har opnået guld, platin eller multi-platin status • ELVIS indspillede over 700 sange gennem sin karriere • ELVIS blev nomineret til Grammy Awards hele 14 gange, vandt 3, og har også vundet en Lifetime

Achievement Award

• ELVIS har medvirket i 31 spillefilm og musicals
• ELVIS’ Aloha from Hawaii blev alene på TV set af 1,5 milliarder mennesker verden over
– et seertal som overgik månelandingens!
• ELVIS og PRISCILLA mødte hinanden i 1959 i Tyskland da ELVIS var i tjeneste for det
amerikanske militær • ELVIS gav 636 udsolgte koncerter i træk i Las Vegas • ELVIS har aldrig optrådt I Europa