PUBLIC SERVICE BROADCASTING - Billetter

ENGELSKE HISTORIEFORTÆLLERE GÆSTER PUMPEHUSET TIL EFTERÅRETEfter to år i stratosfæren med den enormt succesrige 'T...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
PUBLIC SERVICE BROADCASTINGKØBENHAVN V
Pumpehuset
ti, 21-11-17
20:00
 
Billetter fra DKK 180,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

ENGELSKE HISTORIEFORTÆLLERE GÆSTER PUMPEHUSET TIL EFTERÅRET

Efter to år i stratosfæren med den enormt succesrige 'The Race for Space', kommer Public Service Broadcasting endelig tilbage til jorden. Bandets ene halvdel J. Willgoose, Esq. har fået etableret et ry for sin evne til at trylle retskriminal historisk forskning om til stemningsfulde historiefortællinger, men denne gang tager han os med på en rejse ned ad mineskakterne i det sydlige Wales og bruger historien om kulminedrift til at sætte fokus på fratagelse af stemmeret.

Bandets nye album ‘Every Valley’ undersøger historien om kulminedrift i Syd Wales. Det er en plade om samfundet, og hvad der sker med et område, når dets livsessens bliver revet ud af det, og mest af alt er det en metafor for en meget større global og social utilpashed. J. Willgoose, Esq. forklarer: “I have no personal ties to mining, be it coal or otherwise, and I have no family links to the area, but something about the story drew me in. Perhaps the romanticism of the valleys and their geography attracted me to South Wales in particular. You can’t always explain these things, as I’ve learned. What’s certain in my mind is that this album isn’t just about mining, and isn’t just about Wales. It’s a story reflected in abandoned and neglected communities across the western world, and one which has led to the resurgence of a particularly malignant, cynical and calculating brand of politics."

'Every Valley’ følger i hælene på Public Service Broadcasting’s succesrige 2. album, 'The Race For Space’ fra 2015. En plade der ramte nummer 11 på charten i UK. Deres debutudgivelse fra 2013, 'Inform - Educate - Entertain’, blev nomineret til Best Independent Album på AIM Awards og inkluderet i BBC 6 Musics Top 10 Albums of the Year.
‘Every Valley’, der udkommer den 7. juli, er en historie om værdighed og socialt ansvar. Ved at overføre historien om det sydlige Wales' minearbejdere til det 21. århundrede af "falske nyheder", populistisk politik og en total tilsidesættelse af de stemmeløse, er "Every Valley" et rungende kald til aktivitet.

Du kan opleve Public Service Broadcasting den 21. november, når bandet gæster Pumpehuset.

LEGENDARISKE SATYRICON GÆSTER DANMARK 2 GANGE PÅ NY ALBUM TOUR
Da anden bølge af black metal udsprang i Norge i starten af 90’erne, var norske Satyricon et af de første bands, der var med til at give norsk black metal sit udtryk og lyd. Bandet startede ud med navnet Eczema, men ændrede navnet til Satyricon i forbindelse med et musikalsk stilskifte. Kort efter udgivelsen af demoen “All Evil" forlod to af de oprindelige medlemmer bandet. Herefter førte sanger Sigurd "Satyr" Wongraven og trommeslageren Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad bandet videre frem til i dag.

De har gennem tiden arbejdet tæt sammen med andre legendariske bands som Darkthrone, hvor Nacturno Culto også har været medlem af Satyricon i en periode.

Efter to succesfulde demoer, debut pladen "Dark Medieval Times" og opfølgeren "The Shadowthrone", udgav Satyricon i 1996 deres første kommercielle succes "Nemesis Divina". Dette album blev hyldet som “indbegrebet af black metal”, og bandet begyndte herefter at turnere. Siden da har Satyricons lyd ændret sig, både med udgivelsen af "Rebel Extravaganza", men ikke mindst i 2002 med udgivelsen af albummet "Volcano". Albummet indeholdt langsommere og en mere rocket lyd end tidligere, og blev stærkt omdiskuteret af black metal fans. Albummet skaffede dog bandet en endnu større international succes med sange på bl.a. den norske hitliste, og "Volcano" er til dags dato det mest sælgende black metal album i Norge.

År 2017 bliver året, hvor Satyricon vender stærkt tilbage. Deres officielle udmeldinger om, at de er i studiet og indspille deres niende fuldlængde album, giver kun grund til at glæde sig til den 22. september hvor det nye album udkommer, og bandet skyder deres Europa tour i gang. Danske fans kan glæde sig over, at touren rammer både Pumpehuset i København og Train i Aarhus.

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter.
Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267