Velvet Volume - Tickets

Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten på dette års SPOT Festival og skrev bl.a. “De spiller fremr...

Further information ...

  • When & where?

  • For me and others!

  • Billetlugen Community

Select your tickets now:

Buy tickets

OBS: Billet er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Læs mere om køb og registrering af medlemskort nedenfor.

EventCitiesDate
Velvet VolumeNÆSTVED
Vershuset
Sat, 10/28/17
9:30 PM
 
Tickets from DKK 150.00
Print@Home tickets available  Tickets
1 - 1 by 1
Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten på dette års SPOT Festival og skrev bl.a. “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med denmelodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.”

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler, bl.a. sangene ‘I Think I Need You’ og ‘Honey’, som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstret for bandets live koncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum.” er blot nogle af de udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.