True Nord AALBORG - Tickets

Thu, 11/30/17, 9:00 PM Studenterhuset
Gammeltorv 10, 9000 AALBORG

Further information ...

 • When & where?

 • For me and others!

 • Billetlugen Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Buy tickets now!

Best seat booking

You select the price – we select the best available seats

True Nord, Studenterhuset, 11/30/17
Close full screen view
CategoryDescriptionPrice*Quantity 
1 AStandard
DKK 195.00
 • Information about ticket selection.
 • * Price incl. VAT and ticket fees but not fees and delivery costs.
 • Note: Billetlugen A/S is not the organizer of the offered event. The contract is concluded with the organizer, and subsequently, it is the organizer who is responsible for the obligations of the contract. Billetlugen A/S acts as ticket distributer for the organizer, and is merely selling the tickets.
 • Promoter: Studenterhuset, Gammel Torv 10, 9000 Aalborg
 • Delivery methods for this event:

  Is the selected delivery type not displayed? Please check the possibilities for the event.

 • Standard Mail - Tickets are sent with standard mail in Denmark
 • Print@Home - Print your tickets at home
 • MobileTicket - Download tickets to your cell phone
 • International post - Tickets are sent with standard post outside Denmark
Welcome to
Studenterhuset
seating chart booking
 
 

True Nord
De to Nephew-medlemmer, Kristian Riis og René Thalund har slået kræfterne sammen om projektet True Nord. Med en fælles vision om at samle inspiration fra alverdens afkroge har duoen siden sin begyndelse for tre år siden rejst verdenen rundt for at skabe det udtryk, som kan høres på debutpladen, +N som udkommer i løbet af oktober.

Det er blevet til en samling sange, der samler depechen op fra 80’ernes electropop, tilføjer dybe nuancer på en mørk klangbund, og hvor tung triphop og house hensætter lytteren i intense, pulse-rende stemninger. Udtrykket opfører sig som en digital mosaik i funklende lysindfald, som glimter i et dunkelt kammer, hvor kolde baslinjer værker og hårde beats pumper under flerstemmige, fremmede vokaler. Det er stringent og fast som ibenholt, men fyldt med årer af organiske finesser.

Duoen har allerede to singler ude, “Feels So Nice” og “It’s Not About Forever”, som begge er at finde på debutalbummet +N. En plade, der igennem Kristian og René’s rejser har bragt et arsenal af uvurderlige samarbejdspartnere med ind over de nye sange. Det tæller så alsidige og unikke navne som Leah Shapiro fra Black Rebel Motorcycle Club, Adam Olenius fra Shout out Louds og Mathias Berthelsen fra danske The Entrepreneurs.

Om processen med at arbejde på tværs af genre- og landegrænser siger Kristian Riis:

Vores arbejde med True Nord er at komme væk fra en konform forestilling om det stringente band. For os er musikken et samarbejde mellem os og alle de indtryk og musikalske ideer vi har fået fra de folk vi har mødt på vores rejse.”

Det ligger i duoens natur at rejse og opleve. Derfor er det helt naturligt, at bandet nu drager på turné rundt i det danske højland. Med sig tager de et udvalg af de artister og samarbejdspartnere, der har været med til at skabe musikken. Til koncerterne kommer de til at spille det spritnye al-bum.

True Nord fik flotte ord efter debutkoncerten på årets Spot Festival af Gaffa’s skribent:

True Nord efterlader indtrykket af et stadigt søgende projekt, der vil ud og afsøge og opsnuse. […] Et på mange måder skønt sammensurium af eksperimenter og kompromisløshed.”