Thomas Helmig, Tina Dickow - Billetter

Billetter til Thomas Helmig, Tina Dickow og ANYA Det bliver en helt unik koncertoplevelse til juni når Thomas Hel...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
Thomas Helmig, Tina Dickow + supportFREDERIKSBERG
Søndermarken
lø, 03-06-17
15:00
 
Billetter fra DKK 465,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Thomas Helmig, Tina Dickow + supportAALBORG
Mølleparken
lø, 17-06-17
15:00
 
Billetter fra DKK 465,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Billetter til Thomas Helmig, Tina Dickow og ANYA
Det bliver en helt unik koncertoplevelse til juni når Thomas Helmig og Tina Dickow hver især giver koncert under åben himmel. Der er tale om et heldagsarrangement, hvor dørene åbnes først på eftermiddagen. Den nye fremadstormende sangerinde ANYA lægger ud sin sprøde R&B, Tina Dickow vil spille sit ”Count To Ten” album i sin helhed indtil Thomas Helmig runder aftenen af.

Til koncerten i Søndermarken på Frederiksberg vil publikum i øvrigt kunne nyde en picnickurv fra Meyers Køkken, som allerede nu kan forudbestilles her.

For Thomas Helmig’s vedkommende bliver der kun tale om i alt 4 koncerter denne sommer. To af disse i selskab med Tina Dickow og ANYA samt en optræden på hver af de to festivaler Northside i Aarhus og Tinderbox i Odense. Om de fire koncerter, har Thomas Helmig udtalt: "Hold kæft hvor jeg dog glæder mig til at komme ud at spille igen! Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på den her cirkushest. Vi kommer med gammelt og nyt og gammelt på en ny måde. Sultne, top-trimmede og i storform!”

Thomas Helmig har været i hi i sit studie henover vinteren, men det er endnu uvist, hvornår det nye materiale finder vej til hans enorme fanskares øregange. Man kan kun håbe på, at de fire koncerter til sommer kaster et par nye numre af sig og måske et kærkomment gensyn med de stramtsiddende læderbukser.

Tina Dickow har også en helt speciel koncert i ærmet, som kun vil kunne opleves ved ganske sjældne lejligheder. Om disse koncerter udtaler hun: ”OK, så altså - 'COUNT TO TEN' er et af min karrieres allervigtigste albums, og jeg har med kyshånd taget imod opfordringen til at fejre albummets 10-års jubilæum med enkelte store koncerter til sommer. Det glæder jeg mig helt vildt til!!! En ting er de favoritter, vi tit spiller live - 'Count To Ten', 'On The Run', 'Open Wide' og 'Sacre Coeur', men jeg glæder mig især til at genbesøge dem, vi ikke plejer at spille. Jeg håber, I har lyst til at komme og feste og fejre!”

OBS! Praktisk information
Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagtsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Thomas Helmig er en dansk sanger, sangskriver, musiker og producer. Fra 1983 til 1985 var han sanger og frontfigur i soul- og funkgruppen Elevatordrengene, og debuterede som solist i 1985 på støttesinglen "Afrika", og samme år med albummet Thomas. Han slog for alvor igennem med sine naive, dansksprogede tekster på albummet Vejen væk (1988), der sol...
Læs mere