The Minds of 99 - Billetter

The Minds of 99 - Billetter

De seneste to-tre år har været en hvirvelvind af oplevelser og indtryk for The Minds of 99. Fra sejr i KarriereKanonen over deres første P3’s Uundgåelige og deres velanmeldte debutplade til en m...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
The Minds of 99ALLINGE
Gæstgiveren i Allinge
fr, 07-07-17
20:00
 
Billetter fra DKK 270,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

De seneste to-tre år har været en hvirvelvind af oplevelser og indtryk for The Minds of 99. Fra sejr i KarriereKanonen over deres første P3’s Uundgåelige og deres velanmeldte debutplade til en massiv turnevirksomhed, der kulminerede med en historisk stærk åbning af Orange Scene.

”Vores drivkraft er en skabertrang. Vi har været vågne til at gribe inspirationen, for det er sindssygt spændende for os at stå midt i: Hvad fanden er det næste, der kommer til at ske? I stedet for at vente på den rigtige plan og sove lidt på det, accepterer vi, at vi reelt ikke har nogen kontrol over det. Så pladen er lavet ud fra følelser og intuition,” siger Niels Brandt.

Niels Brandts forbilleder i Oasis, der udgav deres to første albums med et års mellemrum for præcis 20 år siden, har været en kuriøs ekstradimension til ambitionen.

Processen har været lig The Minds of 99’s proces fra debuten: I tre omgange har de isoleret sig i et studie væk fra hverdagen, Således er vi mega stolte af, at de har lavet ny music på Gæsten i vinter, og vi glæder os til at høre nyheder til den fedeste koncert 7.7.

Vi glæder os også til at genhøre tidligere hits bl.a.: ’Stjerner på himlen’, ’Liber’ samt ’Ud af min krop’ og ’Drømmer om livet’.

”Flere tekster kredser om en indre frihed. At man går og ikke føler sig fri. De tager fat i, at man lever et pseudoliv, hvor man ikke er helt til stede nogensinde. Og det kan også være netop på grund af den frihed, man har. Den bider sig selv i halen,” siger Niels Brandt.

The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012 og vandt allerede året efter KarriereKanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’, der blev

P3’s Uundgåelige og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer. I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv i kategorien Årets Sang og to Carl Priser i kategorierne Årets Talent og Årets Sangskriver For Rock, ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer: Til Danish Music Awards i kategorierne Årets Nye Danske Navn, Årets Nye Danske Rockudgivelse og Årets Livenavn og herudover nomineringer til to Zulu Awards, fem Steppeulve og to Gaffa Awards.

Live har The Minds of 99 markeret sig med koncerter landet over. I sommer blev der sat trumf på med først en koncert på NorthSide, der fik seks stjerner i Berlingske, siden en åbningskoncert på Roskilde Festivals Orange Scene med femstjernede anmeldelser til følge og bred enighed om, at åbningen var den bedste i årevis.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012 og vandt allerede året efter KarriereKanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’, der blev P3’s Uundgåelige og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer. I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en S...
Læs mere