Wonderfestiwall 2017 - Billetter

Wonderfestiwall 2017 Igen i år byder vi de danske musikelskere indenfor til en intim og enestående festival på sol...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
Fleksibel endagsbilletALLINGE
Wonderfestiwall
to, 17-08-17
12:00
 
Billetter fra DKK 320,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Partout (3 dage)ALLINGE
Wonderfestiwall
to, 17-08-17
12:00
 
Ledige billetter
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Wonderfestiwall 2017
Igen i år byder vi de danske musikelskere indenfor til en intim og enestående festival på solskins-øen, Bornholm. Wonderfestiwall startede i 2008 og siden da har festivalen vokset sig større med årene. Festivalen løber af stablen fra den 17. august til 20. august 2017. Så det er med stolthed, at vi i år byder alle gæster velkommende til Wondersfestiwalls 10-års jubilæum.

De tre intense dage er unikke i kraft af det enestående musikprogram og den dragende placering på smukke nord Bornholm, som skaber perfekte rammer for en helt særlig festivaloplevelse.

Wonderfestiwall 17. - 20. august 2017

Igen i år tilbyder vi den populære fleksible endagsbillet, hvor du selv bestemmer hvilken dag (torsdag, fredag eller lørdan) du besøger festivalen. Der er ingen grund til bekymring.

Følg med på Facebook x Instragram

- Vi ses på Bornholm!

Line up 2017
… offentliggøres løbende

Wonderfestiwall
Facebook
Instagram

OBS! Praktisk information

Wonderfestiwall vil som altid blive afholdt på smukke Nordbornholm. En mere præcis lokation vil blive oplyst snarest. Følg med på Wonderfestiwall.dk eller følg os på facebook.

Den fleksible endagsbillet kan benyttes til en VALGFRI dags-billet på Wonderfestiwall 2017. Billetten er gyldig på den valgte dag, indtil musikpladsen lukker.

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen, med mindre du følges med en voksen (over 25 år). Husk at medbringe gyldigt billede ID, da dette bliver tjekket i indgangen.

Børne/pensionist billet (Partout og Endags) kan kun købes ved indgangen (barn u.15 år - skal være i følgeskab med én voksen over 25 år, der i besiddelse af en gyldig billet).

Er du som gæst til Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind til Wonderfestiwall, hvis du selv er i besiddelse af en gyldig Wonderfestiwall billet.

Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedlegitimation.

Det skal dog nævnes, at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Wonderfestiwall er en årligt tilbagevendende musikfestival, som finder sted ved Hammershus på Bornholm, i slutningen af august eller begyndelsen af september. De tre intense dage er unikke i kraft af det enestående musikprogram og den dragende placering på smukke nord Bornholm, som skaber perfekte rammer for en helt særlig festivaloplevelse.
Læs mere