Into the Woods - Billetter

Oplev succesmusicalen af Stephen Sondheim & James Lapine i Glassalen i Tivoli. Bliv hvirvlet ind Brdr. Grimms magiske ev...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter

Anbefalet aldersgrænse: Fra 7 år og op

EventByDato
Into the WoodsKØBENHAVN V
Glassalen i Tivoli
lø, 24-06-17
14:00
 
Billetter fra DKK 415,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

INTO THE WOODS – HVOR LANGT VIL DU GÅ?

INTO THE WOODS er en blanding af de bedste folkeeventyr fra Brdr. Grimm, fortolket som aldrig før af Peter Langdal. Det er en af vor tids største musicalkomponister Stephen Sondheim, der er ophavsmand til INTO THE WOODS. Tusindvis af danskere har ladet sig skræmme af hans nyklassiker Sweeney Todd, som har gået sin sejrsgang på landets scener, og nu er der endelig mulighed for at opleve en af hans største internationale publikumssucceser på dansk grund. Produktionsselskabet HMP er stolt over at sætte denne opsætning op med over 20 medvirkende og stort live orkester med hele 15 musikere.

På besøg i Brødrene Grimms magiske verden

Instruktøren PETER LANGDAL er i sit rette element, når publikum bliver ført ind i Brødrene Grimms magiske eventyrunivers og stilles overfor det eviggyldige og essentielle spørgsmål ”Hvor langt vil du gå, for at dine drømme skal gå i opfyldelse”.

Det hele begynder med en bager og hans kone, der er ulykkelige over, at de endnu ikke har fået opfyldt drømmen om at få et barn. En dag får de besøg af den onde heks, der fortæller, at familien er forbandet – og at forbandelsen kan brydes, hvis bagerparret går ind i den mørke eventyrskov og skaffer fire magiske genstande til heksen – først dér kan hun ophæve forbandelsen og opfylde deres største ønske: At få et barn.

Spørgsmålet er nu - hvor langt vil bagerparret gå for at få deres inderste ønske opfyldt? Vejen dertil kan være skræmmende og ensom og måske opdager man, at det man drømte om slet ikke levede op til idealet.

På deres magiske rejse ind i skoven møder de bl.a. Rødhætte, Askepot, Prinsen og alle de andre velkendte figurer fra Grimms eventyr. Men inde i skoven er tingene ikke altid som man tror – og med en smuk men farlig heks, en kæmpe på krigsstien og en sulten ulv på færde kan alting ske.

Fra Broadway til Tivoli

Stephen Sondheims succesmusical INTO THE WOODS har siden urpremieren i 1986 været opført flere gange både på Broadway og i London. Den har med sin smukke musik og fascinerende kringlede historie taget verden med storm af flere omgange – senest i en spillefilmsversion med bl.a. Johnny Depp og Meryl Streep på rollelisten – og lander nu endelig i den perfekte eventyrramme inde i Tivolis Glassal, hvor publikum kan møde sine yndlingseventyr som man aldrig har set dem før – og opdage hvad der sker efter de levede lykkeligt til deres dages ende...


Fortæller / Mystisk mand / Bagers far: Flemming Enevold
Askepot: Maria Wichmann / Karin Holst
Jack: Mikkel Moltke Hvilsom
Bager: Johannes Nymark
Bagers kone: Silke Biranell / Annelouiise Abegg Gomard
Stedmor: Nicoline Siff Møller
Askepots stedsøster Florinda: Astrid Højgaard / Annelouiise Abegg Gomard
Askepots stedsøster Lucinda: Sandra Kassman
Jacks mor: Berit Meland
Lille Rødhætte: Thea Boel Gjerum / Sofie Amalie Kronborg Christensen
Heks: Christina Elisabeth Mørkøre
Askepots far: Mikkel Vadsholt
Askepots mor / Bedstemor: Hanne Uldal
Ulven / Askepots prins: Joachim Knop
Rapunzel: Sandra Elsfort
Rapunzels prins: Henrik Launbjerg
Hofmarskal: John Michael Olsen
Tornerose: Jakob Svensmark
Snehvide: René Wormark
Kæmpe: Ghita Nørby (Voice over)
Mælke hvid (Ko): Oliver Lundqvist
Swing: Mette-Maria Øyen