JA TAK – Jeg vil gerne købe billetter (koster ikke ekstra) til jeres specielle V.I.P forestillinger med underholdning før – og afterparty m. LIVE band – efter showet*Jeg vil købe billet til en forestilling uden afterparty 

Diamond-gæster sidder helt tæt på scenen på de forreste rækker, får adgang til specielt V.I.P område, lækker goodiebag, velkomst- og pausedrink, flot souvenirprogram, de største musik hits fra forestillingen - og endelig kan man hilse på nogle af vores stjerner.

Som Diamond gæst hilser du på Silas Holst, Sicilia Gadborg og andre medvirkende inden showet. Der må tages billeder, og stjernerne glæder sig til at møde jer. Det er en hyggelig og en eksklusiv oplevelse, som er meget populær.Som GOLD DIGGER får du nogle af vores mest populære pladser – og derudover giver vi dig et lækkert FLASHDANCE souvenirprogram, de største musik hits fra forestillingen, gratis garderobe plus en pausedrink med i prisen. Vi sørger for, at du får alt udleveret i en GOLD DIGGER pose inkl. en kupon til pausedrink , som ligger på dit sæde.Vi laver nogle enkelte, helt specielle festaftener hvor en kendt entertainer varmer op inden musicalen, og efter tæppefald er der festligt AFTERPARTY med LIVE BAND. Der bliver ekstra gang i den og billetterne koster ikke mere end til de almindelige shows.


Du kan betale dine billetter i fire rater fordelt over året. Vælg BETAL I RATER, når du har valgt dine pladser.


Har man som kørestolsbruger behov for at blive i kørestolen under forestillingen, er dette kun muligt ved køb af en særlig kørestolsbillet.
Køb af kørestolspladser kan KUN ske ved henvendelse til Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.
Kørestolsbrugere der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager.