Hjalp svaret?

Refundering af billetter foregår gennem Billetlugen A/S, og dette skal altid ske via overførsel til en bankkonto. Det er ikke muligt at få en refundering udbetalt kontant.
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Hvordan du får dine penge retur, afhænger af hvor du har købt dine billetter.

Har du købt billetter i FONA, skal du tage en kopi af billetterne og sende originalerne til os. Adressen står nederst på denne side. Skriv også navn, adresse, dit telefonnummer samt registrerings- og kontonummer til din bank.
Vi sætter pengene ind på din konto i løbet af ca. 14 dage. Du får ikke besked når vi overfører. Du skal selv holde øje med din konto

Har du købt billetter med betalingskort via billetlugen.dk sker refundering helt af sig selv indenfor 14 dage. Dog kan der gå op til 28 bankdage, hvis du har anvendt MasterCard ved købet. Pengene bliver indbetalt på det kort du har anvendt til billetkøbet. Har du skiftet bank siden billetkøbet, skal du oplyse dette til Billetlugens kundeservice og vi vil refundere pengene til din nye konto i stedet.

Har du betalt via netbank som netbetaling skal du give Billetlugen følgende information til Billetlugens kundeservice for at refunderingen kan finde sted:

- Ordre ID
- Navn og telefonnummer der er anvendt ved købet
- Registrerings- & konto nr.til din bank

Ekspeditionstiden her er ca. 14 dage .Du vil ikke modtage en henvendelse, når pengene bliver overført. Du skal selv holde øje med din konto.