Hjalp svaret?

Hvordan kan jeg aktivere mit sølvkort?

For at benytte kortet til de kommende kampe, skal du kontakte Billetlugens kundeservice på 70 263 267 (man.-fre. Kl. 10-17). Du vil herefter gebyrfrit få tilsendt en billet direkte til din e-mail. Det vil senere blive muligt at aktivere dit kort online, og du vil til den tid modtage mere information om den præcise fremgangsmåde via email.

Jeg har mistet/ikke modtaget mit guld/platinkort, og ønsker at overvære kampen mod [modstanderen i morgen]

Hvis du ikke har modtaget din kort endnu, eller det er bortkommet, kan du kontakte Billetlugens kundeservice på 70 263 267, for at få udstedt en erstatningsbillet til kampen. Vi sender dig en print@home-billet direkte til din e-mail. Du får selvfølgelig erstatningsbillet til den plads du har årskort til.

Jeg har bestilt et guld/platinkort, men ikke modtaget information om mine to gratis bronzemedlemskaber?

Som indehaver af et guld/platin medlemskab, har du mulighed for at glæde to af dine venner med et bronzemedlemskab. Du vil i løbet af denne uge modtage en mail fra KlubFCK med information om hvor du kan logge ind og opgive navn og adresse på de to modtagere.

Jeg har ikke modtaget mit guld/platinkort/ kortet er bortkommet?

Der har desværre været problemer med at levere kort fra leverandøren. Hvis du har bestilt inden d. 14. juli, og stadig ikke modtaget dit kort, kan du kontakte Billetlugens kundeservice, hvor vi kan bestille et nyt til dig. Vi skal bede dig om at skrive din fulde adresse samt ordrenummer i mailen så vi kan sikre os at vi sender kortet korrekt af sted. I så fald bliver det tidligere udstedte kort selvfølgelig annulleret, så du ikke risikerer at kortet misbruges.

Hvis du efter modtagelsen af kortet mister det, skal du kontakte Billetlugens kundeservice, som vil spærre kortet og fremsende dig et nyt kort mod et gebyr på 170 kr.

Jeg har guldkort, og kan ikke få lov at købe billetter til de internationale kampe via det tilsendte link?

Hvis du oplever problemer med det tilsendte link, skal du starte med at kopiere linket ind i adressefeltet i din internet-browser i stedet for at trykke på linket. Oplever du stadig problemer er du meget velkommen til at kontakte Billetlugens kundeservice på 70 263 267, hvor vi vil hjælpe dig med at købe billetter til den særlige rabatpris og selvfølgelig uden de yderligere gebyrer som ellers ville være igennem vores callcenter.