Hjalp svaret?

Derfor betaler du gebyr hos Billetlugen

Når du køber billetter hos Billetlugen, vil du opleve, at der bliver lagt gebyrer på dit billetkøb. Det kan altid diskuteres, om Billetlugens gebyrer er høje eller lave. Sammenlignes Billetlugens gebyrer med udenlandske billetfirmaers, er der tale om lave gebyrer.

Billetlugen bestræber sig altid på, at det både er nemt og billigt at købe billetter og tilbyder tillige personlig betjening til de kunder, der ønsker det. Billetlugens eneste omsætning i forbindelse med et billetsalg er gebyrer. Hele billettens pris går til arrangøren, ligesom det er arrangøren, der fastsætter billettens pris.

Billetkøbet pålægges et eller flere af følgende gebyrer:

Billetgebyr: Min. DKK 20,- pr. billet, skal altid betales - uanset hvordan og hvor billetten købes.

Billetgebyret dækker alle Billetlugens ydelser i forbindelse med billetsalget (billetsystem, hjemmeside, kundeservice m.m.). I tilfælde hvor billetprisen er under DKK 150,- kan gebyret være indeholdt i billettens pris, og der kommer ikke yderligere billetgebyr til.

Forsendelsesgebyr: Hvis du vælger, at Billetlugen skal printe din billet, bliver den sendt hjem til dig med Post Danmark. Det koster 35 kr. i forsendelsesgebyr pr. transaktion til adresser i Danmark. Til adresser udenfor Danmark opkræves et forsendelsesgebyr på 50 kr. pr. transaktion. Hvis du bestiller 5 billetter samtidig, som alle skal sendes til den samme adresse, koster det altså stadig kun ét gebyr.

Forsendelsesgebyr refunderes ikke ved aflysning.

Kortgebyr: Alle billetsalg der sker online via billetlugen.dk eller Billetlugens Callcenter, pålægges et kortgebyr. Kortgebyret er afhængigt af, hvilket kort der anvendes samt beløbets størrelse. Kortgebyret dækker omkostningerne til kortudsteder og transaktionen ifm. online køb.

Ekspeditionsgebyr: DKK 15,- pr. ekspedition. Dette gebyr betales, hvis du køber billetter via Billetlugens Callcenter eller i en af landets FONA butikker.

Ekspeditionsgebyret dækker udgiften til personale, og kan undgås hvis billetterne købes online via billetlugen.dk