Hjalp svaret?

Hvordan fungerer betaling i rater?

Til nogle arrangementer har du mulighed for at betale for billetten/billetterne i rater.

Under "Betalingsmuligheder" (4. skridt i købsprocessen) kan du klikke på fanebladet "Betal i Rater". Her kan du se hvordan betalingen i rater for arrangementet er planlagt. Du betaler altid første rate med det samme. Normalt vil du først når alle rater er betalt modtage billetterne. De billetter du har valgt ligger således "reserveret" til dig så længe betalingsplanen er undervejs.

Hvad koster det?

Det koster et ekstra gebyr på 16 kr. pr. rate. Er købet eksempelvis opdelt i 4 rater, løber der 64 kr. på i gebyr, udover det normale billetgebyr og eventuelt forsendelsesgebyr.

Hvor hurtigt får jeg mine billetter efter at sidste rate er betalt?

Vi udsteder dine billetter med det samme så snart den sidste rate er betalt. Hvis du har valgt print@home kan du fra den tilsendte kvittering med det samme downloade din billet. Hvis du har valgt at få billetten sendt med posten, går der 3-5 hverdage.

Hvilke kreditkort kan jeg bruge?

Du kan bruge de meste gængse betalingskort også hvis du har et udenlandsk kort: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Visa eller Diners Club.

Hvordan ved jeg om en betaling er gået godt (eller ikke er gået godt)?

Vi sender dig en email hver gang der gennemføres et betalingsforsøg. I emailen vil det fremgå om betalingen blev gennemført, eller om der var problemer. Du får allerede ved første betaling en email med et link til din online betalingsside, hvor du kan følge med i betalingerne og status herpå. Denne side opdateres automatisk, når der har været nye betalinger.

Hvad gør jeg hvis mit kort ikke længere er gyldigt eller jeg har fået en fejlbesked?

Kontakt Billetlugen, så fremsender vi et link til dig, hvor du kan tilmelde et nyt betalingskort til de resterende betalinger