SPAMALOT - Billetter

Verdens sjoveste musical? Der er afsat ekstra plads til smil og latter, når der er i foråret 2017 er gallapremiere...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
SPAMALOTKØBENHAVN V
Tivolis Koncertsal
sø, 30-04-17
14:00
 
Ikke tilgængelig i øjeblikket
Print@Home billetter tilgængelige  Info
1 - 1 af 1

Eventinfo

Verdens sjoveste musical?
Der er afsat ekstra plads til smil og latter, når der er i foråret 2017 er gallapremiere på SPAMALOT i Tivolis Koncertsal. Den prisbelønnede musical er et kærligt rip-off af filmklassikeren ”Monty Python og de skøre riddere” og er set af over to millioner i 20 forskellige lande. Til næste forår er Tivoli klar med en stjernebesat dansk opsætning. Standupkomikeren Lars Hjortshøj springer for første gang ud som musicalstjerne i SPAMALOT. På scenen får han selskab af Stig Rossen, Martin Brygmann, Linda P, Thomas Warberg og Lise Baastrup m.fl.

Eric Idle om opsætningen af SPAMALOT i Tivoli:

”Jeg ser frem til at komme til København og opleve dels den nøgne statue af Den Lille Havfrue og den danske musicalscenes herligheder – og indtil da, så husk: ”Always look on the bright side of life”.

Forestillingen instrueres af svenske Anders Albien med god assistance af Hella Joof som dialoginstruktør.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Det bliver intet mindre end vanvittigt, når nogle af Danmarks dygtigste skuespillere og komikere kan opleves i den prisvindende Broadwaymusical – SPAMALOT. SPAMALOT er baseret på den verdensberømte kultfilm: ’Monty Python og de skøre riddere’ fra 1975. På Broadway blev billetterne revet væk, publikum var begejstrede og SPAMALOT vandt den prest...
Læs mere