Thomas Helmig, Tina Dickow, Søndermarken - Billetter

Billetter til Thomas Helmig, Tina Dickow og ANYADagens program i Søndermarken er som følger:kl. 13.30 - Koncertpla...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
Thomas Helmig, Tina Dickow + supportFREDERIKSBERG
Søndermarken
lø, 03-06-17
15:00
 
Billetter fra DKK 465,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Thomas Helmig, Tina Dickow og ANYA

Dagens program i Søndermarken er som følger:
kl. 13.30 - Koncertpladsen åbner
kl. 15.00 - Katinka koncert
kl. 17.00 - Anya koncert
kl. 19.00 - Tina Dickow koncert
kl. 21.00 - Thomas Helmig koncert
kl. 23.00 – slut

Det bliver en ganske enestående dag med koncerter under åben himmel i Søndermarkens romantiske haveanlæg på Frederiksberg 3. juni.

Thomas Helmig har været i hi i sit studie henover vinteren, hvilket folder sig ud med spritny single den 12. maj og blot 4 eksklusive koncerter i løbet af sommeren 2017 på dansk jord. Man kan kun håbe på, at koncerten i Søndermarken kaster et par nye numre af sig og helt sikkert et kærligt gensyn og genlyt med de gode klassikere. Thomas har haft 3 års pause fra at turnere med sit band, så de er alle sultne for at komme på græs igen.

Tina Dickow har en helt speciel koncert i ærmet, som kun vil kunne opleves ved ganske sjældne lejligheder denne sommer. Om disse koncerter udtaler hun: ”OK, så altså - 'COUNT TO TEN' er et af min karrieres allervigtigste albums, og jeg har med kyshånd taget imod opfordringen til at fejre albummets 10-års jubilæum med enkelte store koncerter til sommer”. Tina og hendes band spiller albummet i sin fulde længde.

I 2015 udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’, Politikens Ibyen-pris i kategorien ’Årets upcoming’, derudover blev hendes single ’Snap Back’ P3’s Uundgåelige, og hun blev udpeget af både Gaffa, Soundvenue og Vega som værd at holde øje med.

Katinka er et af den danske musikscenes mest lovende nye navne. Katinka er i virkeligheden et band, der, udover forsanger Katinka Bjerregaard, består af Simon Ask Ladekarl, Marie Hageltorn Christiansen og Tobias Pedersen. Sammen har de med deres poetiske og eksperimenterende popunivers slået benene væk under det danske musiklandskab.

Til koncerten i Søndermarken på Frederiksberg vil publikum i øvrigt kunne nyde en picnickurv fra Meyers Køkken, som allerede nu kan forudbestilles her.


Børn under 12 gratis iflg m voksne For mere info

http://www.koncertinfo.nu


OBS! Praktisk information Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagtsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Thomas Helmig er en dansk sanger, sangskriver, musiker og producer. Fra 1983 til 1985 var han sanger og frontfigur i soul- og funkgruppen Elevatordrengene, og debuterede som solist i 1985 på støttesinglen "Afrika", og samme år med albummet Thomas. Han slog for alvor igennem med sine naive, dansksprogede tekster på albummet Vejen væk (1988), der sol...
Læs mere