MEW - Billetter

Billetter til MEW, 2017 København V Mew tager "VISUALS" på turne Til efteråret spiller Mew tre koncerter i Danma...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter

Eventet d. 06/10- 2017 er desværre udsolgt. Tilmeld dig BilletTip her og få besked, hvis flere billetter kommer til salg.

EventByDato
MEWKØBENHAVN V
VEGA
to, 05-10-17
20:00
 
Billetter fra DKK 330,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
MEWKØBENHAVN V
VEGA
fr, 06-10-17
20:00
 
Udsolgt
Info
1 - 2 af 2

Eventinfo

Billetter til MEW, 2017 København V
Mew tager "VISUALS" på turne
Til efteråret spiller Mew tre koncerter i Danmark - én af disse i Store VEGA, København. Du kan begynde at varme op allerede den 28. april, hvor bandets syvende album ”Visuals” udkommer.

Mew blev dannet i forbindelse med et skoleprojekt, og i april 1997 udgav de deres første album ”A Triumph For Man”. Opfølgeren ”Half The World Is Watching Me” fra 2000 indeholdt blandt andet singlen ”Am I Wry? No”, som dog først senere skulle sætte Mew på det danske landkort. I 2001 skrev bandet udenlandsk kontrakt med Sony, og i 2003 kom det helt store gennembrud med albummet ”Frengers”, der bestod af genindspilninger af gamle sange samt fire nye skæringer. ”Am I Wry? No”, ”156” og ”Snow Brigade” blev soundtracket til 2003. Mew formåede at ride videre på bølgen af succes med albummet ”And The Glass Handed Kites” i 2005. Så meget, så bandet vandt fire priser til DMA året efter, for bedste sanger, årets rockudgivelse, årets danske gruppe og årets album. Albummet ”+ -” udkom i 2015, hvor de samme sommer spillede på Roskilde Festivals orange scene.

Nu er de 3 medlemmer Jonas Bjerre, Silas Graae og Johan Wohlert klar med ”Visuals” - bandets syvende album. På singlen ”Twist Quest”, hvis video i øvrigt er instrueret af Jonas Bjerre selv, udforsker Mew de mere 80’er-poppede tendenser, med saxofonsolo og den velkendte drømmende vokal fra Jonas. Om ”Twist Quest” har Jonas udtalt, at: “Sangen kom til under en lang jam session, noget vi ikke havde gjort i lang tid. Det er en glad sang med en mørk tekst. Den handler om at være forvirret og ude af stand til at bevare et roligt sind, når man hele tiden har en masse kørende. Den handler om forventninger, vi lægger på egne skuldre. Men der er også en snert af fejring i den”. Yderligere to singler i form af "Carry Me To Safety" og "85 Videos" er sluppet ud til fans, inden albummet kan nydes i sin fulde længde fra fredag den 28. april.

Vil du være med til at fejre Mew og deres nyeste værk, kan du opleve trioen i både Aalborg, København og Aarhus til oktober.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Gennem de sidste 10 år har Mew markeret sig som det helt store rockband i Danmark. De har vundet adskillige Steppeulvs priser, Danish Music Awards, MTV Awards, Gaffa priser, blevet kåret til årets album i utallige medier, har solgt hundredtusindvis af plader samt modtaget guldplader og platinplader for deres salg i bl.a. Danmark. Alle deres a...
Læs mere