Copenhagen Historic Grand Prix 2017 - Billetter

Copenhagen Historic Grand Prix 2017 - Billetter

Copenhagen Historic Grand Prix 2017 Tilbage i 1996 rungede Københavns gader for første gang til lyden af historiske racerbiler, der kørte væddeløb mod hinanden. Ikke mindst efter John Nielsens i...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter

Weekendbillet købes under Lørdag

EventByDato
Copenhagen Historic Grand Prix 2017BRØNSHØJ
Bellahøj Park
lø, 05-08-17
08:00
 
Billetter fra DKK 300,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Copenhagen Historic Grand Prix 2017BRØNSHØJ
Bellahøj Park
sø, 06-08-17
08:00
 
Billetter fra DKK 300,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Copenhagen Historic Grand Prix 2017
Tilbage i 1996 rungede Københavns gader for første gang til lyden af historiske racerbiler, der kørte væddeløb mod hinanden. Ikke mindst efter John Nielsens imponerende Le Mans-sejr i 1990 er flere og flere danskere blevet inspireret af motorsport, og siden 1996 har Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) udviklet sig til et af de største, tilbagevendende sports- og kulturarrangementer i Wonderful Copenhagen. I dag samler CHGP over 30.000 tilskuere, der kommer for at se, røre, høre og nyde duften af de op mod 200 deltagene racerbiler.
Det traditionelle Royal Pro/Am løb, der blandt andet har CHGP’s protektor HKH Prins Joachim og CHGP’s ambassadør Tom Kristensen som entusiastiske deltagere, har med årene udviklet sig til et internationalt tilløbsstykke og er weekendens højdepunkt. Her deler de store professionelle stjerner fra ind- og udland en historisk racerbil med talentfulde amatører i en fuldtonet racerdyst om evig hæder og det øverste trin på podiet. Alle kommer de for at være en del af dette helt særlige arrangement.

GRAND PRIX CLUB
Forkæl dig selv eller dine kunder i vores eksklusive Grand Prix Club.
Skal du, dine kunder eller dine medarbejdere virkelig forkæles i år, er vores Grand Prix Club det mest eksklusive område til CHGP. Foruden entré til CHGP, får man som Grand Prix Club-medlem en stor morgenbuffet til at starte dagen på. Når den første kaffe er skyllet ned og de første tidstagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde den store frokostbuffet.
Løbene kan man følge tæt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er del af det aflukkede område kun for Grand Prix Club-medlemmer. Det er også muligt at følge løbene på egen storskærm, der er placeret på den modsatte side af Grand Prix Club’en. Eftermiddagen sluttes af med kage og der er selvfølgelig vand, øl og vin ad libitum hele dagen igennem.
Som Grand Prix Club-medlem kan man naturligvis komme og gå som det passer en, så man også kan opleve pit-området og de andre spændende arrangementer og udstillinger i inderkredsen på Bellahøj Park. Uanset om det er for en enkelt dag eller hele weekenden, vil du give dine kunder en oplevelse for livet, hvor action krydres med luksus og følelsen af at være noget helt særligt.

Grand Prix Club fordelene:
• Entré lørdag og/eller søndag
• VIP-tribune
• Egen storskærm
• Fri adgang til alle yderligere tribuner
• Fri catering med morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/-kage samt vand, øl og vin ad libitum hele dagen

OBS! Praktisk information
Billetter sælges begge dage via de 4 indgange ind til pladsen.
Vær dog opmærksom på, at billetprisen er højere ved salg i døren end i forsalg online.

Billetsalget har åbent begge dage fra 08:00 - 18:00

Børn under 14 år er gratis i følge med en betalende voksen.

OBS! Max 5 børn pr. betalende voksen.

Børn fra 5 år skal købe Tribune tillægsbillet for at få en siddeplads.
Tribune tillægsbillet til lørdag eller søndag sælges kun via Billetlugens Kundeservice på tlf. 70 263 267 og i dørsalget.

Børn fra 5 år skal også købe billet til Grand Prix Club (pris 150kr). Kan kun købes i dørsalg.

OBS! ledsagerordning til handicappede/kørestolsbruger er gratis
Ledsagerbilletter udleveres kun i billetsalget på dagen ifølge med den handicappede/kørestolsbruger og mod forvisning at gyldig Ledsagerkort.
Der gives ikke ledsagerbilletter for ledsagere af børn på gratis børnebillet

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det er her vi over en hel weekend i august hvert år fejrer historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner. CHGP er...
Læs mere