SILD, SALMER OG SAFTIGE TALER - Billetter

SILD, SALMER OG SAFTIGE TALER - Billetter

Ensemble Midtvest fejrer 500-året for reformationen med en forrygende koncert, hvor Luthers berømte bordtaler genopstår med skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter

Deadline for tilmelding 23. oktober

EventByDato
SILD, SALMER OG SAFTIGE TALERHERNING
Højskolen Skærgården
to, 26-10-17
18:00
 
Billetter fra DKK 175,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

500-året for Reformationen

tor 26.10 / 18:00
Herning, Højskolen Skærgården
(Deadline for tilmelding 23. oktober)

Arr. Højskolen Skærgården & Ensemble MidtVest

Ensemble Midtvest fejrer 500-året for reformationen med en forrygende koncert, hvor Luthers berømte bordtaler genopstår med skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen, kommenteret og omkranset af ensemblets improvisationer over salmer og koraler, skrevet af Luther selv.
I den Lutherske spisestue sad hver aften 30-40 mennesker bænket til middag, en blanding af studenter, medarbejdere og andre lærde, og ved disse middage var det enten samtale eller blot tale fra Luthers side, noget som de studerende skrev ned. Luther var særdeles bramfri og talerne går fra det grove til det sjove, det iltre til det kærlige. Med Nis Bank-Mikkelsen, som gengiver af Luthers ord, får vi alle nuancer med!
Ensemble MidtVest har dyrket improvisationen i mange år, og ved denne koncert bliver Luthers egne salmer bragt ind i nutiden, når ensemblet frit improviserer over dem, med udgangspunkt i deres egen klassiske baggrund.

Nis Bank-Mikkelsen, skuespiller
Ensemble MidtVest

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

HVEM ER VI? Ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik danner tilsammen Ensemble MidtVest. Elleve prisvindende individualister, uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier, der i samspillet smelter sammen til ét ensemble og formidler et bredt repertoire af klassiske kammermusikværker på et internationalt niveau. E...
Læs mere