SCHUMANN & GADE - Billetter

SCHUMANN & GADE - Billetter

Programmet byder på en klavertrio og to klaverkvartetter - heriblandt klavertrioen ”Novelletter”. Et af Gades mest spillede kammermusikværker både i dag og i hans samtid.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter

OPTAKT OG EFTERSNAK!

EventByDato
SCHUMANN & GADE (optakt kl. 19.00)SILKEBORG
Kunstcentret Silkeborg Bad
on, 15-11-17
19:30
 
Billetter fra DKK 150,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

15.11 / 19:30 (Optakt kl. 19.00)
Kunstcentret Silkeborg Bad

Programmet byder på musik for klaver og strygere - nærmere bestemt en klavertrio og to klaverkvartetter. Niels W. Gade skrev 18 kammermusikværker i perioden 1836 til 1889, heriblandt klavertrioen ”Novelletter”. Et af Gades mest spillede kammermusikværker både i dag og i hans samtid. Schumann havde ofte fokus på én genre ad gangen, og 1842 var hans store kammermusikår, hvor han foruden klaverkvartetten i Es-dur, opus 47, skrev intet mindre end tre strygekvartetter, en klavertrio og en klaverkvintet. Programmets anden klaverkvartet er skrevet af en ung Richard Strauss, stærkt inspireret af Brahms.

Robert Schumann (1810-1856)
Klaverkvartet i Es-dur, opus 47

Niels W. Gade (1817-1890)
"Novelletter" i a-mol, opus 29, for klavertrio

Richard Strauss (1864-1949)
Klaverkvartet i c-mol, opus 13

OPTAKT OG EFTERSNAK
Ved udvalgte koncerter inviterer vi publikum til optakt eller eftersnak. Hvor optakten finder sted en halv time før koncerten og ofte akkompagneres af en kop kaffe, foregår eftersnakken efter koncerten og evt. over et glas vin. Hensigten med optakt og eftersnak er, at du som publikum kan få et større indblik i koncertens program, stille spørgsmål og uformelt møde ensemblets musikere og gæster.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

HVEM ER VI? Ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik danner tilsammen Ensemble MidtVest. Elleve prisvindende individualister, uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier, der i samspillet smelter sammen til ét ensemble og formidler et bredt repertoire af klassiske kammermusikværker på et internationalt niveau. E...
Læs mere