Runrig - Billetter

Billetter til Runrig, 2017 Aalborg Det er efterhånden blevet en tradition, at Runrig gæster Danmark, når de drager på turné. I løbet af 2016 har det skotske orkester besøgt Danmark af to omgange...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
RunrigAALBORG
Skovdalen
lø, 19-08-17
20:00
 
Billetter fra DKK 295,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Runrig, 2017 Aalborg
Det er efterhånden blevet en tradition, at Runrig gæster Danmark, når de drager på turné. I løbet af 2016 har det skotske orkester besøgt Danmark af to omgange i forbindelse med udgivelsen af deres 14. og sidste album ’The Story’. Senest i august, hvor de samlede knap 10.000 publikummer til deres keltisk-inspirerede folkrock.

2016 har været et fantastisk år for The Story, hvor vi har haft nogle af de mest mindeværdige shows nogensinde. Jeg ved, at alle virkelig ser frem til 2017, hvor vi tager albummet 'udenfor'.
- Brian Hurren

Nu er Runrig glade for at kunne annoncere en række udendørs europæiske shows i 2017. For bandet er denne tour med til at forlænge successen fra The Story, og de ser nu frem til at gæste festivaler og store udendørs områder. Oplevelsen med at tage musikken fra studiet med ud til fyldte koncertsale og videre udendørs er ikke ny for bandet, som hver gang nyder udfordringen:

Sangene fra vores album bliver ved med at udvikle sig, når vi spiller dem live. Denne proces er allerede godt i gang efter den første ’The Story’-tour. Vi ser nu frem til nye musikalske eventyr i 2017, hvor de udendørs koncerter giver plads og frihed.
- Rory Macdonald  

OBS! Praktisk information
Skråen i Nordkraft
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

tlf: 9812 2189 - man-lør kl. 14-17
mail: billetsalg@skraaen.dk

Koncerten er med ståpladser
Se pladsoversigt m.m. her

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Runrig er et skotsk folk-rock band, startet i 1973 af brødrene Rory og Calum MacDonald samt Blair Douglas på øgruppen Hebriderne ud for Skotlands vestkyst. I begyndelsen spillede de ved bryllupsreceptioner, men trioens første forestilling foregik i Kelvin Hall i Glasgow.
Læs mere