Rune Klan - Barnløs - Billetter

Rune Klan - Barnløs - Billetter

Billetter til Rune Klan - Barnløs, 2017 Albertslund Tre år efter succesen med ”Det stribede punktum”er den, overalt i verden, anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan tilbage på de danske sc...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Rune Klan - BarnløsVÆRLØSE
Galaksen
to, 05-10-17
19:00
 
Billetter fra DKK 320,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Rune Klan - Barnløs, 2017 Albertslund
Tre år efter succesen med ”Det stribede punktum”er den, overalt i verden, anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan tilbage på de danske scener med et nyt one-man show. Hans femte i rækken. Komikken og den skarpe replik er i en liga for sig, men trylleriet er og bliver omdrejningspunktet og det helt unikke varemærke. Med ‘Barnløs’ vil karismatiske Rune Klan med sin afvæbnende facon, byde på masser af overraskelser, nye tricks og banebrydende ideer samt en stadig nysgerrighed til det publikum, som han elsker at forkæle.

Trods sine godt 40 gode leveår, har ‘Klanen’ endnu ikke børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion. Tiden siden sidste turne er brugt på blandt andet masser af tryllekongresser over hele verden, komedieserien “Tomgang” med makker Øgendahl og det helt nye web fænomen Trickyleaks med one-take tryllevideoer.

Den kommende turne byder også på en charmeoffensiv mod eliten på Det Kgl. Teater, hvor han, som en af ganske få komikere i øvrigt, har fået lejlighed for at begynde det hele. Et flot afsæt for at sprede grin og god karma til resten af Danmark.