Ron Pope - Billetter

Kompromisløs, produktiv og absolut i særklasse; en af indiescenens største succeshistorier, Ron Pope, giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3, som en del af sin 2017 Dancing Days World T...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Ron Pope - 2017 Dancing Days World TourKØBENHAVN S
DR Koncerthuset
ma, 30-10-17
20:00
 
Billetter fra DKK 245,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Kompromisløs, produktiv og absolut i særklasse; en af indiescenens største succeshistorier, Ron Pope, giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3, som en del af sin 2017 Dancing Days World Tour

I et evigt foranderligt musiklandskab har Nashville-baserede Ron Pope sat en stram og sikker kurs for sin musikalske karriere. Med sin stædige indie-tilgang og stærke kontrol over eget materiale er Pope ved at indtage nogle flotte placeringer som en af de bedst indtjenende uafhængige artister i musikbranchen - med en fanbase, som er ved at vokse sig stor kloden rundt.

At tage en uafhængig vej gennem musiklandskabet har vist sig at være særligt frugtbar for Pope, som til dato har udsolgt shows på tre kontinenter – i mere end 20 forskellige lande, solgt 2 millioner digitale singler, blevet streamet mere en 200 millioner gange, haft 630 millioner afspilninger på Pandora og intet mindre en 150 millioner afspilninger på YouTube – og har dermed modbevist alle skeptikere, som tror, at der ligger begrænsninger i det at være uafhængig i nutidens musiklandskab.

Pope udsender nyt album “Work” til august 2017 på sit eget label Brooklyn Basement Records – blot få måneder før han giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.

”Dette album følger mig tilbage fra mine teenageår, hvor min klasselærer fortalte min mor, at jeg nok ville ende i fængsel – jeg startede samme år med at skrive sange. Det har været op ad bakke lige siden – og masser af hårdt arbejde”