Pressemeddelelse 18/6 2009 kl. 14:30

 RUNRIG i Skovdalen, Aalborg - AFLYST 
- bandet aflyser deres 3 juni-koncerter i Danmark.

Hvad der skulle have været en brag af en koncert i en total udsolgt Skovdalen i Aalborg, fredag den 26. juni, med det legendariske skotske band Runrig er nu endt i en aflysning. Bandet har desuden aflyst juni-koncerterne i Randers og Helsingør.

Grunden til aflysningen er, at guitarist i bandet Malcolm Jones i næste uge skal gennemgå en mindre by-pass hjerte operation, efter han tidligere på året blev ramt af et hjerteanfald.

Bandets talsmand udtaler:
 "Vi undskylder overfor alle, som er blevet berørt af koncertaflysningerne, men Malcolms helbred har førsteprioritet. Hans læge har forsikret os, at han hurtigt vil komme på benene igen."

Da det ikke har været muligt at finde en ny dato for koncerten i Skovdalen denne sommer, refunderes alle billetter fra og med mandag den 22. juni kl 13 ved personlig henvendelse på: 

Skråen i Nordkrafts billetkontor
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg 
tlf. 98122189.
Kontoret holder åbent alle dage mellem kl. 13-21. 

En anden mulighed er at hente blanketten "refundering af Runrig billetter" på Skråens hjemmeside http://www.skraaen.dk/, udfylde den, samt sende den sammen med de billetter man ønsker refunderet til Skråen i Nordkrafts billetkontor. Så overfører billetkontoret det refunderede beløb via netbank. Blanketten kan downloades fra mandag morgen.

 /RIM - Skovrock