Pressemeddelelse 29. marts 2010:

Musikhuset Aarhus har i dag indgået en aftale med Billetlugen A/S, som fra 1. juli 2010 bliver Musikhusets nye billetoperatør. Billetlugen blev valgt efter en udbudsrunde, hvor fire operatører bød på opgaven.
Valget af Billetlugen A/S åbner en række muligheder for nye tiltag over for billetkøberne. Først skal det nye system implementeres, og det vil ske, uden at kunderne bemærker noget. Derefter går arbejdet med de nye tiltag i gang - blandt dem muligheden for selv at vælge sæde ved onlinekøb, anbefalinger til kunderne, bedre visning af salene, online-shop, online abonnementssalg, sms-påmindelser, billetkøb via mobilen og meget mere.

Billetlugen A/S udvikler billetsystemet Venuepoint og ejer og driver internetportalen www.billetlugen.dk. Selskabet distribuerer årligt mere end 2,5 millioner billetter og er i hastig vækst. Selskabet beskæftiger 35 personer og har til huse i København. Billetlugen samarbejder med over 300 venues i Danmark, blandt dem Parken, Vega, Horsens Ny Teater og Pumpehuset.

Musikhuset Aarhus sælger årligt omkring 240.000 billetter. Den nuværende aftale med BilletNet løber frem til 1. juli 2010, hvorefter Musikhuset Aarhus går over til Billetlugen A/S.

"Vi har været glade for samarbejdet med BilletNet, men med valget af Billetlugen ser vi mulighed for at udvikle en række nye tiltag til glæde for både kunder og billetsælgere. Billetlugen er et ungt og innovativt firma, der ikke alene kunne imødekomme de mange krav, vi havde i udbudsmaterialet. De kom også selv med yderligere forslag til, hvordan fremtidens billetsalg kan se ud. Dertil kommer, at Billetlugens tilbud også rent økonomisk har været det bedste", siger administrationschef Bodil Grønlund, Musikhuset Aarhus.
Adm. direktør i Billetlugen A/S Jeppe Michael Jensen udtaler:
"Vi er glade for og stolte over, at Musikhuset Aarhus har valgt Billetlugen som leverandør. Vi ser frem til i samarbejde med Musikhuset at kunne levere en opdateret teknisk platform, som blandt andet vil betyde mulighed for at vælge pladser on-line samt at benytte mobiltelefonen som billetmedie".


For yderligere information, kontakt venligst
Bodil Grønlund, administrationschef, Musikhuset Aarhus på telefon 89 40 90 05
Jeppe Michael Jensen, Adm. direktør, Billetlugen A/S på telefon 23 900 136