NorthSide 2018 - Billetter

NorthSide er tre inspirerende og udfordrende dage med musik, talks, performance og et exceptionelt udvalg af cockt...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

Handicappede kan gratis medtage en ledsager, hvis der kan fremvises gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers brugerservice. Kontakt Billetlugens kundeservice for at købe billetter på +45 70 263 267.

Børn under 12 er gratis i følgeskab med betalende voksen.

Starttidspunktet for NorthSide 2018 er endnu ikke frigivet. Hold dig opdateret på www.nortthside.dk

EventByDato
Early BirdÅBYHØJ
Ådalen - Aarhus
to, 07-06-18
13:00
 
Udsolgt
Info
1 - 1 af 1

Eventinfo

NorthSide er tre inspirerende og udfordrende dage med musik, talks, performance og et exceptionelt udvalg af cocktails, vin og 100% økologisk mad. Der er tre scener med omkring 40 primært internationale navne samt et konstant voksende program i både Kolonihaven og Sideshow, der fungerer som åndehuller, hvor alle sanser udfordres.

Læs mere om NorthSide på Facebook eller NorthSide.dk.

Vi ses i Ådalen i Aarhus!

OBS! Praktisk information
Børn og unge er meget velkomne på NorthSide, og er man under 12 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.
Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl. 20.00.

Kørestolsbrugere eller handicappede som kan fremvise gyldigt ledsagerkort fra Danske handicaporganisationers brugerservice kan gratis medtage én ledsager. Billetten der giver adgang for både den handicappede samt ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Callcenter på tlf. 70 263 267

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

NorthSide har siden 2010 udviklet sig fra en juni-dag på Tangkrogen til en udsolgt festival for 40.000 gæster i 2017, og den spændende udvikling fortsætter i 2018, hvor NorthSide endnu engang vil være en 100% økologisk festival.Musikken vil altid være det vigtigste på NorthSide, og når kernepublikummet er kvalitetsbevidste musikelskere vil det...
Læs mere