Niklas Schneidermann Trio - (50/50 Hemmelig Koncert) - Billetter

Billetter til Niklas Schneidermann Trio - (50/50 Hemmelig Koncert), 2017 Ishøj I dag skal vi et hemmeligt sted sammen med Niklas Schneidermann, kendt som guitarist på Magtens Korridorer. Vi ha...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Niklas Schneidermann Trio - (50/50 Hemmelig Koncer...ISHØJ
Ishøj Kultur Cafe
on, 27-09-17
19:30
 
Ledige billetter
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Niklas Schneidermann Trio - (50/50 Hemmelig Koncert), 2017 Ishøj
I dag skal vi et hemmeligt sted sammen med Niklas Schneidermann, kendt som guitarist på Magtens Korridorer. Vi har fundet en speciel ”location”, så vi sikrer dig en enestående aften!

For at kunne komme ind skal du kunne bukke dig under 70 cm. Derfor anbefaler vi ikke denne koncert for publikum med gangbesvær.

Se om vores sidste hemmelig koncert her https://youtu.be/7Wxr2GKyPQc og læs mere om konceptet længere nede.

Sidst i september tager jeg rundt med halvakustisk trio. Det bliver alternative versioner af mine (og måske andres) pop/rockperler med tilhørende historier fra livet på landevejene plus moms. Tror, man kalder det "storytelling" nu - og jeg kan i øvrigt slet ikke lade være med at snakke, når jeg står der. Eller sidder... ;-) Lidt anderledes, lidt mindre larmende og lidt billigere.
- Niklas

50/50-dogmet er meget simpelt: Der er 50 pladser, og en billet koster 50 kroner. Faktisk er der ikke en fysisk scene, som er hævet op over publikum, og heller ikke stole, der står i snorlige række. Derimod sidder kunstneren i øjenhøjde med publikum, som kan sidde og hygge sig ved caféborde og bare nyde musikken. Det skal være uformelt og nærværende,” siger kulturhusleder Jorge Rivera. ”Musikken skal være akustisk og tæt på publikum, og der kommer til være tre til fem meter mellem publikum og kunstneren, så det bliver en meget intim oplevelse for både publikum og for kunstneren. Det vil skabe nogle unikke koncertoplevelser”

Mødested: Ishøj Kultur Café