SIGUR RóS - Billetter

Billetter til SIGUR RóS, 2017 Frederiksberg C Sigur Rós annoncerer deres første Europa tour i et årti. De gæster K...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
SIGUR RóSFREDERIKSBERG C
Forum Copenhagen
lø, 07-10-17
20:00
 
Billetter fra DKK 450,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til SIGUR RóS, 2017 Frederiksberg C
Sigur Rós annoncerer deres første Europa tour i et årti. De gæster København for første gang i 8 år. Endelig kan man opleve de tre islændinges storladne kompositioner i København, når de drømmende støjrockere indtager Forum med ”An Evening with Sigur Rós” lørdag den 7. oktober.

Islandske Sigur Rós er som en flodbølge, der langsomt skyller ind over det forjættede land. Det er grænseløs musik, der skaber endeløse vidder så langt øjet rækker. Med deres storslåede lyd rummer de både dystopien og drømmene. Bandet veksler mellem et intenst apokalyptisk støjinferno af brusende guitarer og en sfæriske blidhed. Jón Þór (Jónsi) Birgisson lyse vokal skærer igennem intetheden. Deres lyd er som frigjort af tid og rum. Svævende frit ud i universet, hvor de med islandsk urkraft tiltrækker os, så vi føres ind i deres forunderlige verden.

Sigur Rós’ første rigtige gennembrud fik de med albummet Àgætis Byrjun, som de udgav i 1999. Siden da er fulgt en perlerække af albums, hvor de, med deres tidløse musikalske univers, gang på gang har forført lytteren, til at lade sig hengive sig til deres atmosfæriske bygningsværker. Deres sidste fuldlængde album, Kveikur, blev udgivet i 2013. Koncerten i Forum er første gang Sigur Ros spiller i København i 8 år.

Når Sigur Rós lørdag den 7. oktober indtager Forum i København, så er der ingen tvivl om at man kan forvente et band, der vil føre os alle med ind i deres patosladede univers. Det audiovisuelle univers er skabt af samme team, som lavede deres prisvindende tour: Knights of Illumination. Sigur Rós spiller denne aften hele to sæt, så publikum kan se frem til en forlænget koncertoplevelse. Bandet vil trække på deres store musikalske bagkatalog, hvor de vil spille mange af deres ikoniske sange, såvel nyt som uudgivet materiale, der tegner en linje for deres 8. studiealbum. Vi kan se frem til at blive ramt af Sigur Rós’ massive lydmur, og samtidig blive lokket ind i deres svævende univers, hvor vi alle bliver vægtløse et øjeblik.

“An Evening with Sigur Rós” er en tour, der i den grad har betaget de amerikanske anmeldere:

Like shooting stars being compressed into a small space, it was staggeringly beautiful, a bringing together of lights and visuals that’s rarely been attempted. They’ve pretty much hailed in an entirely new era.
DIY

Songs that put the audience in a luminous trance accompanied by an inventive tripped-out light show.
Philadelphia Enquirer

Sigur Rós’ performance was complete and utter perfection.
Grimy Goods

Sigur Rós is more than a band, it is a memory palace.
Mountain Express

This is must-see stuff. A stunningly musical and visual journey.
Mxdwn

A wondrous exhibition of sound and vision.
Oakland Express

To experience Sigur Rós live in concert is to venture into a spiritual odyssey.
Music Connection

Sigur Rós moves its audience to tears.
Straight Times

An aural panacea for the soul.
Salt Lake City Weekly

Sonic epiphanies, a climax from the heavens.
New York Observer

A wondrous exhibition of sound and vision.
Oakland Press

OBS! Praktisk information
Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Sigur Rós’ første rigtige gennembrud fik de med albummet Àgætis Byrjun, som de udgav i 1999. Siden da er fulgt en perlerække af albums, hvor de, med deres tidløse musikalske univers, gang på gang har forført lytteren, til at lade sig hengive sig til deres atmosfæriske bygningsværker. Deres sidste fuldlængde album, Kveikur, blev udgivet i 2013.
Læs mere