De stuerene - Billetter

De stuerene - Billetter

Billetter til De stuerene, 2018 Aarhus C Historien om 20 år med Dansk Folkeparti iscenesat som medrivende og morsomt teater. Historien om Dansk Folkeparti er vel den væsentligste i dansk poli...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
De stuereneAARHUS C
Musikhuset Aarhus
ti, 30-01-18
20:00
 
Billetter fra DKK 250,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til De stuerene, 2018 Aarhus C
Historien om 20 år med Dansk Folkeparti iscenesat som medrivende og morsomt teater. Historien om Dansk Folkeparti er vel den væsentligste i dansk politik i de sidste 20 a°r. Siden partiet blev stiftet i 1995 har Pia Kjærsgaards parti, mere end nogen, sat dagsordenen for hvad vi debatterer i vores land – og hvordan vi gør det.

Historien er ogsa° god. Dansk Folkepartis farverige og kontroversielle persongalleri er igen og igen blevet dømt ude af medier og andre politikere, enten som et forbiga°ende fænomen eller endda som en utilstedelig strømning. Men vælgertilslutningen er blevet større og større og i dag er Dansk Folkeparti landets største borgerlige parti og indehaver af folketingets formandsstol. Holdningen bag Poul Nyrups berømte stuerene-citat deles af færre og færre. Mungo Park Koldings forestilling De Stuerene er en tour-de-force gennem 20 a°r med Dansk Folkeparti. 20 a°r som ma°ske har forandret den danske folkesjæl. 20 a°rs kamp om hvad man mener, na°r man siger: ”Jeg er Danmark”.

Arrangør: Musikhuset