Turboweekend, RØNNE - Billetter

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra T...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter

Ståkoncert.
Dørene åbnes kl.20:00

EventByDato
TurboweekendRØNNE
Musikhuzet i Rønne
lø, 31-03-18
21:00
 
Billetter fra DKK 220,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.

På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Turboweekend er et dansk synthesizer rockband, dannet i 2006 af de tre barndomsvenner Martin Øhlers Petersen, Silas Bjerregaard og Morten Køie. Anders Møller har spillet med bandet siden 2009 og blev fuldgyldigt medlem i 2011 under indspilningerne til Fault Lines.
Læs mere