Sømændene - Billetter

Sømændene - Billetter

Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start på Sydsjælland i begyndelsen af 00’erne.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Sømændene inkl. JulefrokostAALBORG
Skråen i Nordkraft
lø, 02-12-17
18:00
 
Billetter fra DKK 425,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
SømændeneAALBORG
Skråen i Nordkraft
lø, 02-12-17
20:00
 
Billetter fra DKK 225,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start på Sydsjælland i begyndelsen af 00’erne. Sømændenes show har trukket fulde huse på spillesteder og lokket festivalgængere ud af teltene og på tæerne på landets største festivaler og scener i adskillige år.

Det er netop live at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger Orlogskaptajnen, Søren Bredahl: ”Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for 10.000 mennesker, der alle råber drik, drik, drik.”

Men det er ikke kun live, Sømændene har haft succes. Udover en platinplade for albummet ”Søforklaringer” og en DMA for årets folk-navn i 2013, fik Sømændene et radiogennembrud i 2016 med sangen, ”Kommer hjem igen”, der i løbet af sommeren blev flittigt spillet. Gasten, Jesper Hoff-Clausen, udtaler: ”Det er spændende, at vores eget materiale kan slå igennem i radioen. Jeg synes vi har fundet ind til noget rigtigt i Kommer hjem igen. Det giver det hele en ekstra dimension at spille en sang live som folk kender fra radioen og kan synge med på.