Makiko Hirabayashi Trio - Billetter

Makiko Hirabayashi Trio - Billetter

I 2001 dannede Makiko Hirabayashi sin trio med percussionisten Marilyn Mazur og med Klavs Hovman på bas. Det er således en af de mest levende og sammenspillede jazz-trioer, der besøger os til år...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Makiko Hirabayashi TrioKONGENS LYNGBY
Templet
on, 13-12-17
20:00
 
Billetter fra DKK 100,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

I 2001 dannede Makiko Hirabayashi sin trio med percussionisten Marilyn Mazur og med Klavs Hovman på bas. Det er således en af de mest levende og sammenspillede jazz-trioer, der besøger os til årets sidste koncert. Siden udgivelsen af deres første album med titlen "Makiko" (Enja 2006), har Makiko Hirabayashi Trio modtaget stor kritikerros som en personlig stemme på den internationale jazzscene. Trioen er kendt for deres livlige samspil og stærke kompositioner med en fantastisk historiefortællingskvalitet.

Trioen har udgivet 3 albums på den tyske jazzmærke, Enja, og optrådt på store jazzfestivaler og spillesteder i hele Europa og Japan samt lande så langt væk som Egypten og Malaysia. Deres andet album, "Hide And Seek" (2009), var en dobbelt prisvinder for både komposition og lyd i Jazz Critique Magazine, Japan.

Makiko Hirabayashi blev født 1966 i Tokyo, Japan, hvor hun begyndte at spille klaver i en alder af fire år. I fem år af hendes barndom boede hun i Hong Kong - et kulturelt smeltepunkt på det tidspunkt, og det har haft en varig indflydelse på hendes liv. Da hun var 20 år vandt hun et stipendium til Berklee College of Music i Boston, hvor hun studerede i 3 år og absorberede jazzens sprog. Siden 1990 har hun haft base i København.

Musikken afspejler hendes multikulturelle baggrund. Elementer af jazz, klassisk musik, fjernøstlig musik og nordisk lyd er alle støbt ubesværet ind i hendes eget spændende og overbevisende lydunivers.

Lige siden Miles Davis ringede en sen nattetime midt i ʻ80erne og spurgte om hun ville med på turné, har Marilyns musikalske karriere været en perlerække af internationale højdepunkter. Først nogle år på verdensturné med Miles, derefter med Wayne Shorter, siden med Jan Garbarek Group. Og oven i dette en lang række priser og udgivelser i eget navn.

Klavs Hovman – Marilyns baspartner gennem mere end 30 år - samler gruppen med sit sikre groove.

Line up: Makiko Hirabayashi/piano & keyboard - Klavs Hovman/bas - Marilyn Mazur/trommer/ percussion