Klimaforandringer - Billetter

Alt fra vestafrikansk polyrytmik til syrerock ramler sammen i fængende, lagdelte melodier, når Klimaforandringer fejrer udgivelsen af deres nye LP “SLÆGT” på Global.Klimaforandringer er lyden af...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
KlimaforandringerKØBENHAVN N
Global Copenhagen
lø, 02-12-17
21:00
 
Billetter fra DKK 100,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Alt fra vestafrikansk polyrytmik til syrerock ramler sammen i fængende, lagdelte melodier, når Klimaforandringer fejrer udgivelsen af deres nye LP “SLÆGT” på Global.

Klimaforandringer er lyden af ureglementerede møder mellem musikalske traditioner, og det seks mand store ensembles referencer strømmer ufortrødent på tværs af tid og sted for at samles i et pumpende reservoir af musikalske idéer: Her høres aflejringer af alt fra vestafrikansk polyrytmik, arabiske klange, indiske droner, 70’er psykedeliske guitarer og naivistiske auto-tune eksperimenter.

Orkestret tæller musikere fra flere breddegrader på den danske musikscene, og besætningen har tilknytning til navne som bl.a. Bisse, SVIN, Maskinvåd, Under Byen og Horse Orchestra. Som enheden Klimaforandringer opsamler og omdanner de musikalske udtryk fra alle verdenshjørner og spiller medrivende, uforudsigelig afropysch med varierende elementer fra både syrerock, blues, kraut og improv.

De eftertænksomme tekster udformet som simple linjer om universelle emner trækker bandets globale udsyn ned på jorden, og gør det nærværende og til noget at være fælles om. Musikken er på én og samme tid kompleks, men efter afrikansk forbillede er den også et kollektivt anliggende. Det er hverdagen og verden, det handler om, og der kan danses til.

Klimaforandringer udgav i 2016 den roste debut “Ånder” og EP-efterfølgeren “Maroc”. Nu vender orkestret endelig tilbage med albummet “SLÆGT” og koncert på Global.