JÆRV @Engelsholm - Billetter

JÆRV @Engelsholm - Billetter

JÆRV er en duo, hvor personlige, maleriske historier får brændstof af kraftfulde produktioner i spændingsfeltet mellem new wave og electronica. Med dette afsæt går sangerinde Amanda Glindvad og ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
JÆRV @EngelsholmBREDSTEN
Engelsholm Højskole
on, 13-12-17
19:30
 
Billetter fra DKK 80,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

JÆRV er en duo, hvor personlige, maleriske historier får brændstof af kraftfulde produktioner i spændingsfeltet mellem new wave og electronica. Med dette afsæt går sangerinde Amanda Glindvad og producer Mathias Pedersen Smidt efter at sætte et nyt aftryk i den dansksprogede poptradition, hvilket duoens intense koncerter også bevidner.
JÆRV er historien om to ekskærester, der begyndte at skrive musik sammen og derigennem knyttede et nyt bånd, da det gamle sluttede.

JÆRV skriver ørehængende, dansksprogede sange, der taler til og fra hjertet. “Jeg har aldrig været en person, der bare kunne trække et emne ud af røven og så sætte mig ned og skrive en sang. For mig opstår inspirationen altid af en stærk, umiddelbar følelse, som jeg gennem flere år nu så småt har lært at gribe, når den åbenbarer sig” udtrykker Amanda. Musikken rummer en kendetegnede, særlig dramatik, der forstærkes af JÆRVs udtryksfulde, indlevende performance live. Sangteksterne bærer præg af en let abstrakt sproglyrik. Amanda beskriver selv: “Sangene omhandler for det meste noget, jeg på en eller anden måde har brug for at få ud og bearbejdet. Selvom det på den måde ofte kommer til at dreje sig om nogle svære eller triste følelser, så oplever jeg selv, at vores sange taler til og forstærker følelsen af ‘positiv’ længsel og nostalgi på den måde, hvor man faktisk føler sig stærk”. Af inspirationskilder nævner Amanda og Mathias bl.a. Phil Collins, Roxette og Joni Mitchell. Sidstnævnte især har inspireret Amanda i måden at skabe melodier på og bevæge sig i et poetisk tekstunivers.

Om JÆRVs debut EP ‘Dit Hav’, der udkom i foråret 2016, skrev musikbloggen regnsky.dk "...den bedste og mest formfuldendte debutudgivelse, jeg har haft fornøjelsen at lytte til, siden Blaue Blume udsendte “Beau & Lorette” for snart to år siden”. EPen er i starten af 2017 blevet hyldet af Beehype med bl.a. ordene “... one of the most impressive debut releases ever” i deres oversigt ‘Best Danish Albums of 2016’.