Ida Nielsen & Band - Aarhus C - Billetter

Oplev Ida Nielsen, når hun kommer til Musikhuset og giver et brag af en funky koncert med hendes band.Ida Niel...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
Ida Nielsen & BandAARHUS C
Musikhuset Aarhus
to, 03-05-18
20:00
 
Billetter fra DKK 250,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Oplev Ida Nielsen, når hun kommer til Musikhuset og giver et brag af en funky koncert med hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren Prince og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.

2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. I 2017 spiller hun en pæn forårstur samt en mindre efterårstur i DK samt turnerer både USA og Kina. Der kommer samtidigt ny cd til efteråret.Og nu er hun og hendes super funky band klar til at book foråret 2018.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner Prince indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “The New Power Generation” og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdensturne. I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG turnerede Ida rundt i hele verden, indspillede albums og optrådte i en lang række live tv-shows.

Ida beskriver det at have spillet med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”.LINEUP:IDA NIELSEN: BASS + VOCALMIKA VANDBORG: GUITAR + VOCALKUKU AGAMI: RAPPATRICK DORCEAN: DRUMSSOFIA HEJSLET: KEYS + VOCALDJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCALvarighed ca. 2 x 45 minArrangør: Musikhuset