Hanne Boel i Ansgars Kirke - Odense C - Billetter

Hanne Boel i Ansgars Kirke - Odense C - Billetter

Billetter til Hanne Boel i Ansgars Kirke, 2017 Odense C Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Hanne Boel i Ansgars KirkeODENSE C
Ansgars Kirke
to, 23-11-17
20:00
 
Udsolgt
Info
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Hanne Boel i Ansgars Kirke, 2017 Odense C
Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere på året gæster en række kirker, koncertsale og kulturhuse rundt om i landet. Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’. Sidste år spillede Hanne Boel adskillige udsolgte koncerter rundt om i landet. Til efteråret 2017 genoptages successen.