G((o))ng Tomorrow - Julie Kjær: This Is Where You See Me + Syrphe & Luong Hue Trinh - Billetter

G((o))ng Tomorrow byder på et særligt bestillingsværk med Julie Kjær, der har samlet et internationalt stjernehold.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
G((o))ng Tomorrow - Julie Kjær: This Is Where You ...KØBENHAVN K
JAZZHOUSE
fr, 10-11-17
21:00
 
Billetter fra DKK 110,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

G((o))ng Tomorrow byder på et særligt bestillingsværk med Julie Kjær, der har samlet et internationalt stjernehold. Aftenen byder desuden på et møde mellem Syrphe (aka Ars Electronica prismodtager og støjkunstner Cedrik Fermont) og den vietnamesiske elektroniske musiker Luong Hue Trinh.

Kom til uropførelsen af årets store bestillingsværk This Is Where You See Me af saxofonisten Julie Kjær. Hun har samlet et internationalt stjernehold af musikere, såsom bassisten John Edwards og violinisten Mandhira de Saram. Musikken er baseret på komposition og fri improvisation, udforskning af instrumenternes akustiske lyd gennem extended techniques og med et strejf af folkemusik.

Oplev også årets vinder af Ars Electronica prisen Golden Nica; den belgiske lyd- og støjkunstner Cedrik Fermont i helt nyt møde med den vietnamesiske elektroniske musiker Luong Hue Trinh.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

G((o))ng Tomorrow er en årligt tilbagevendende festival i København for ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer og i mødet med andre kunstarter. I år finder festivalen sted fra 3. – 11. november, hvor fremsynede kunstnere fra Danmark og udlandet præsenterer den sidste nye eksperimenterende musik og lydkunst i mødet med andre kuns...
Læs mere