G((o))ng Tomorrow - Garth Knox & Saltorello Trio: Leonard: Book of Angels Volume 30 + Mike Sheridan - Billetter

Festivalen G((o))ng Tomorrow byder på dobbeltprogram, hvor du kan opleve Garth Knox i møde med Saltorello Trio fortolke John Zorns musik.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
G((o))ng Tomorrow - Garth Knox & Saltorello Trio: ...KØBENHAVN K
JAZZHOUSE
lø, 11-11-17
21:00
 
Billetter fra DKK 165,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Festivalen G((o))ng Tomorrow byder på dobbeltprogram, hvor du kan opleve Garth Knox i møde med Saltorello Trio fortolke John Zorns musik. Efterfølgende giver danske Mike Sheridan solokoncert.

Mød den irske bratschist Garth Knox, når han sammen med franske Saltorello Trio præsenterer deres fortolkning af den amerikanske legende John Zorns musikalske univers for første gang i København. I foråret udgav de det anmelderroste album Leonard: Book of Angels Volume 30 på Zorns amerikanske pladeselskab Tzadik og blev rost til skyerne for deres forfriskende og fabelagtige spil.

Samme aften går Mike Sheridan på scenen i Jazzhouse med premieren på et helt nyt soloshow. Mike Sheridan har de senere år koncentreret sig om at udvikle nye samarbejdsprojekter på tværs af genrer, komponeret teatermusik og skabt store musikproduktioner. Imens har han arbejdet i studiet på sit solo-projekt, og i aften præsenterer han helt nyt materiale, som spænder fra ambient musik til massive elektroniske klangcollager, mangefacetterede beats og raffineret støj.

Vi ses til G((o))ng Tomorrows afslutningsfest i Jazzhouse!

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

G((o))ng Tomorrow er en årligt tilbagevendende festival i København for ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer og i mødet med andre kunstarter. I år finder festivalen sted fra 3. – 11. november, hvor fremsynede kunstnere fra Danmark og udlandet præsenterer den sidste nye eksperimenterende musik og lydkunst i mødet med andre kuns...
Læs mere