Dodo and The Dodos - Tønder - Billetter

Dodo and The Dodos Husk at du kan købe en lækker buffet med til før koncerten! Se menuen længere nede.Årets Pop fest med Dodo and The Dodos Hele vejen?- 30 år med Dodo and the Dodos Gennem tre å...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Dodo and The Dodos - StåpladserTØNDER
Tønder Kulturhus
fr, 27-10-17
21:00
 
Billetter fra DKK 270,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Dodo and The Dodos - SiddepladserTØNDER
Tønder Kulturhus
fr, 27-10-17
21:00
 
Billetter fra DKK 270,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Dodo and The Dodos

Husk at du kan købe en lækker buffet med til før koncerten! Se menuen længere nede.

Årets Pop fest med Dodo and The Dodos Hele vejen?- 30 år med Dodo and the Dodos Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk?kvalitetspop. Vågner i natten,Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Dodo and the Dodos lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode ider. “Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv,« fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse - hver eneste gang, de går på scenen. For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodos igennem med sangen. Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscenen. Dodo and the Dodos har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader. Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup. Glæd dig til en fest når Dodo and the Dodos indtager scenen i 2017. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten og bandet er i storform og klar til at gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.

MENU
Lakseroulade på bagt spinat med asparges og dressingLandskinke med melon og salat Krydrede ovnbagte kartofler
Kartoffeltårne med seranoskinke
Langtidsstegt kalveculotte
Fyldt svinemørbrad
Glaseret kalkunbryst
Rødvinspebersauce
Broccoli/blomkålssalat med æbler og tranebær
Bønnesalat med bacon, soltørret tomat og feta
Brød og smør

Programmet:
17.30 Foyer indgang åbner
18.00 Buffet serveres
21.00 Koncert med Dodo and the Dodo`s